Наркопласьор се измъкна от полицията след среднощно преследване

1
459
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Екшън по холивудски се разигра в събота вечерта в Бургас. Полицията започна преследване на криминално проявен мъж от село Лъка. Той успя да се измъкне с кола от силите на реда, катастрофира, след което се покри в Морската градина.

Сцената започнала на изхода на Бургас в посока Слънчев бряг, на бензиностанция, около 21 часа. Служителите на реда забелязали 31-годишният мъж, който решил, че трябва да избегне полицейската проверка и се качил в лек автомобил с марка “Фолксваген Голф”. Колата потеглила с изключени светлини по ул. “Димитър Димов”, в посока ж.к. “Зорница”.

В района на жп прелеза до стадион “Лазур”, Фолксвагенът катастрофирал
самостоятелно, удряйки се в разделителния бетонен остров, като непосредствено
след удара водачът на автомобила и неговия спътник побягнали в различни посоки. Единият тръгнал в посока Морската градина, а вторият – в посока ж.к. “Зорница”.

В
района до новострояща се жилищна сграда в ж.к. “Зорница” е задържан пътникът,
пътувал в катастрофиралия автомобил. Става дума за 20-годишен бургазлия от кв. “Рудник”. Констатирано е, че регистрационни номера на автомобила отговарят
на л.а. “ВАЗ 2105”, като същите са свалени и иззети.

При извършения оглед на
автомобила е намерено и иззето пликче с четири топчета, съдържащи метамфетамин. 31-годишният заподозрян се издирва от полицейските
служители. По случая е образувано бързо полицейско производство.