Победителите през Октомври

1
414
Добави коментар
mitkodelibaltov
mitkodelibaltov

Още един месец е в историята. Името на още един играч ще бъде изписано със златни букви в исторяита на Ролантида.

Нека направим равносметката – много забавление , много нови запознанства и нови приятелства и много усмивки. Много интересен месец изпълнен с обрати и интересни игри. 

През по-голямата част от месеца лидер бе smil3y, но в края на месеца начело излезе Иван. Точно когато се виждаше с поредния златен медал във витрината си се намеси „Пенка Жекова“ и в последния ден на играта грабна победата.

Ето и останалите от челната страница подредени по резултат:

1. Пенка Жекова – 281 точки.

2. Иван – 278 точки.

3. smil3y – 275 точки.

4. tohto – 268 точки.

5. FirminoTheBest – 264 точки.

6. ergysoft – 264 точки.

7. Весела – 261 точки.

8. niya – 257 точки.

9. Йордан Б. – 253 точки.

10. chans – 245 точки.

Поздравления за всички за добрите резултати , тъй като 245 точки за 10 място си е доста добър резултат. Много силни играчи и много успорвано първенство се получи.

Припомняме, че победителят Пенка Жекова успя да си спечели  страхотния Пъзел от Castorland Puzzles – Seiganto Ji Temple, Japan с 1000 части. ( Вижте тук ). Завършилият на второ място участник – Иван си спечели невероятен Пъзел отново от Castorland Puzzles – Comstock Christmas с 500 части. (Точно ще има време до Коледа да си го нареди хехе – Вижте го тук ).

За останалите, които не успяха да спечелят през Октомври остава гордостта от постигнатите резултати с пожелания за постигане на още по-високи резултати през Ноември ии да успеят да се включат в челните позиции, за да спечелят някоя от страхотните ни награди.

С уважение , Екипа на Ролантида http://rollantida.com