Часовници Swarovski с кристали Сваровски

4
611
Добави коментар
chasovnici-bg
chasovnici-bg

Часовници Swarovski с кристали Сваровски

Основател на фирмата за кристали, която впоследствие се превръща в световноизвестна кристална империя, е Даниел Сваровски. Той е роден в Чехия през 1862 г. Първоначално следва занаята на своя баща, който е майстор стъклар. На 18-годишна възраст изобретява машина за инкрустиране на кристали. По-късно неговото революционно изобретение, което променя и живота му, е създаване и патентоване на машина за изрязване и шлифоване на кристали. Така се стига до създаването на едноименната на своя основател компания Swarovski.
 
Формите, цветовете, блясъка на кристали Сваровски непрекъснато се усъвършенстват и днес те са част от световните дизайнерски решения при изработката на бижута, часовници, дрехи, аксесоари и много други.
 
В часовникарската индустрия, инкрустирането на часовници, предимно на дамски часовници с кристали Сваровски е широко застъпено. Поради блясъка си, подобен на блясъка на диамант, но същевременно с много по-ниска цена от него, Swarovski са подходящи за изработката на часовници от среден клас, които се отличават с изящество и елегантност. Часовници, инкрустирани със Сваровски, са изключително съчетание на луксозно бижу и луксозен часовник в едно и са перфектен подарък за всяка дама.
 
Много марки часовници използват кристалите Сваровски в дизайна на своите часовници. Известна марка часовници от среден клас са часовници Timex, които имат колекция от дамски часовници Timex Swarovski. Часовниците са с различна визия – с кожена каишка, метална верижка, сребристи часовници, златисти часовници или биколорни часовници. Изработката на часовниците е единствено от висококачествени материали – висококачествена полирана стомана, естествена кожа и разбира се инкрустация с оригинални кристали Swarovski. Модели дамски часовници Таймекс Сваровски можете да разгледате в нашия сайт за маркови часовници Chasovnik-bg.com в секция часовници Timex.

Друга марка, в чиято дамска колекция присъстват часовници Сваровски, е Jacques Lemans. Часовници Жак Леман се отличават с изключително голямо разнообрзие на дамски часовници. В дизайна на много от моделите присъства инкрустацията със камъни Swarovski в различни форми, големини и цветове. Със своя несравним блясък световноизвестните кристали Сваровски придават на часовниците уникален лукс и изящна комбинация на часовник и бижу в едно. Часовници Swarovski можете да разгледате от дамската серия на марката Jacques Lemans La Passion.