Apple iPhone 6S 32GB Цена, характеристика и сравнение на цената

1
408
Добави коментар
gsmelite
gsmelite

Производител: Apple Модел: iPhone 6S 32GB

Описание:

Единственото, което променихме в iPhone 6S е ВСИЧКО

iPhone 6S е най-големият ъпгрейд на S-серията до момента. 64-битовият A9 процесор, прави iPhone 6S 70% по-бърз от А8 при процесорните операции и 90% по бърз при графичните операции (такова е твърдението на Apple).

Новото при iPhone 6S е при корпуса, при който е използван алуминий клас 7000. Вече ще може да се радвате на много здрав корпус, който няма да се огъва и да се надрасква толкова лесно като при предишните модели. Стъклото, което е използвано в двойно по-здраво, така че ще може да се радвате и да бъдете спокойни, че няма да се счупи лесно дисплея.

Разликите с iPhone 6 са в размера на новия iPhone 6S – 138.3 х 67.1 х 7.1 мм. iPhone 6S тежи с 14 грама повече от iPhone 6. Причината за това е новата 3D Touch технология на дисплея. 3D Touch е подобрена Force Touch технология на Apple, която се използва при Apple Watch и Macbook. Чрез 3D Touch може да контролирате и навигирате по различен начин телефона си. Ще може да използвате освен докосване и приплъзване и натискане върху дисплея. Тази технология ще ви позволява да натискате слабо (peek) и силно (pop).

Слабото натискане върху някое от приложенията на началния екран, ще показва бързи връзки към част от функционалностите му, докато силното ще ви води директно към линкове, за да си спестите време.

3D Touch технологията може да използвате в галерията със снимки, както и при преглед на новите Live Photos.

Какво още в подобрено в новия iPhone 6S ? Така жадуваната промяна в камерата вече е факт. Основната камера е 12 MPx, а предната вече е 5 MPx.

От Apple използват нова Deep Trench Isolation технология, която ще позволи снимките да са по-добре фокусирани и да има остър фокус. Основната камера е с бленда f/2.2. Най-после и от Apple въвеждат снимането на видео в 4k.

Live Photos се правят като нормални снимки, но ще ви позволяват да се наслаждавате на дадени моменти, като преглеждайки ,,живата снимка“ ще виждате запечатания момент, но с движение и звук!

Предната камера за селфи е подобрена като вече е 5MPx. Вместо светкавица за предната камера, от Apple са вградили TrueTone светкавица, която ще Ви върши почти същата работа и ще може да се радвате на добре осветени снимки. С предната камера ще може да снимате и панорамни снимки и slow motion видеоклипове!

Дизайн Touch Screen SIM карта Нано SIM

Характеристика Процесорни ядра 2 ядра Скорост на процесора 1.84 GHz RAM 2048 MB Вътрешна памет 32 GB Слот за карта Не

Софтуер Операционна система iOS

Екран Брой на екраните 1 Размер на екрана 4.7″ Разделителна способност на дисплея 1334 x 750 пиксела 3D дисплей Не

Камера Камера Да 3D камера Не Предна камера Да Резолюция на предната камера 5 MPx Максимална резолюция на предната камера 2592 x 1944 пиксела Разделителна способност на задната камера 12 Мегапиксела Максимална резолюция на задната камера 4608 x 2592 пиксела Автофокус Да Вградена светкавица Да Видеозапис Да Максимална резолюция на видео 3840 x 2160 @ 30 fps

Мултимедия MP3 плеър Да FM радио Не Видео плеър Да Интернет браузър Да Игри Да

Свързваемост Трансфер на данни Wi-Fi AirDrop NFC съвместимост Bluetooth

Изводи Lightning конектор 3,5 мм жак за слушалки

Мрежово свързване GSM GPRS връзка EDGE връзка UMTS (3G) WCDMA HSDPA HSUPA LTE (4G) GPS модул

Акумулатор Време за готовност 240 ч Време за разговор 840 мин. Тип акумулатор Li-Ion Капацитет на акумулатора 1715 mAh

Съобщения MMS Да E-mail Да

Размери Височина 138.3 мм Ширина 67.1 мм Дебелина 7.1 мм Тегло 143 г

Функции Две SIM карти Не Защитен от навлажняване Не Водоустойчив Не Прахоустойчив Не Удароустойчив Не MP3/WMA/AAC мелодии Да Диктофон Да Календар Да Будилник Да Калкулатор Да Хендсфри Да Хардуерен модем Да Скенер за пръстов отпечатък Да