Магазин за изкуство, картини, подаръци, сервизи и други уникални продукти

2
375
Добави коментар
Glushkov
Glushkov

Здравейте! Аз съм Теменуга и се радвам да ви посрещна в онлайн магазина на  Галерия „Магазинчето Сполука“.   Вече 12 години нашата галерия е пространство за изява на български художници и приложници. Предлагаме авторска съдова керамика- чайници, бърдуци, кани и чаши за чай, ракия, вода и вино.  Подбрали сме за вас картини – живопис, графика и акварел в различни размери и на най-добри цени.  При нас ще намерите интериорни акценти от стъкло, метал и порцелан.

Работим и се забавляваме всеки ден от 10ч до 20ч на ул. „У. Гладстон “ 46, в самия център на София. Стремежът ни , обаче, е изкуството да достигне до повече хора. Нашият коледен подарък за вас е този сайт. Засега в него са представени само една малка част от съкровищата, с които разполагаме. Някои от продуктите са уникални или в ограничени бройки, затова се изчерпват бързо. Но получаваме нови и нови и нови… и нови прекрасни неща.  На разположение сме винаги, когато имате нужда от добро настроение или подарък.  Вярвам, че ни предстоят вълнуващи срещи.

Статията е публикувана в Новини с етикетите магазин за изкуство, магазин за картини, магазин за подаръци, онлайн магазин. Маркиране на линка на страницата.