Бизнес обяд в бизнес хотел

1
287
Добави коментар
oliveshotel
oliveshotel

Посрещането на гости от чужбина или среща с партньори трябва да се проведе в подходящата среда. И ако за едно посещение на гости от друга страна е важно да бъдат настанени в подходящото място, което разбира се е бизнес хотел, то провеждането на среща с бизнес цел също трябва да се осъществи на подходящото място.
Защо обяд в бизнес хотел?
Ресторантите в бизнес хотелите притежават освен всичко друго класа и подходящо разпределение на масите. Когато трябва да се покаже добро отношение и подобаваща класа при среща с потенциални партньори ресторантът на бизнес хотела е много добро решение. Планирането на такова мероприятие може да протече много лесно и да впечатли гостите. За гладкото изпълнение на поставените цели винаги съдейства персонала. Предварителната договорка и резервиране на маса, като се уточнява и целта на посещението дават на служителите подходящата насока към това какво могат да предложат. Например – определено меню за гостите, ако искат да се насладят на местната кухня или специалитети от Средиземноморската кухня.
Бизнес хотелите отделят специално внимание на своите ресторанти. Често, тези места са отворени и за външни посетители, но при предварително резервирани мероприятия персоналът им обръща специално внимание.
Композирането на цялостното впечатление за гостите включва и мястото за обяд. Когато то е обзаведено семпло но стилно, излъчва лукс и комфорт без да се натрапва, има възможност за обособяване на сепарета гостите се чувстват по – уютно. Много делови хора искат да проведат своите разговори в задушевна атмосфера без да имат усещане, че всички наоколо слушат тях. Ресторантът на бизнес хотел предполага точно това – дискретна обстановка, в която могат да се споделят различни факти от сферата на дейност на гостите.
Меню за обяд в бизнес хотел
Рядко може да се предположи какво точно биха искали гостите за хапване. Когато те нямат предварителни изисквания в бизнес хотела могат да предложат като начало добре подбрана винена листа от качествени напитки. Гостите могат да опитат и различни видове вино или да се доверят на предложението на сервитьора. Широката гама от безалкохолни напитки и качествено кафе допълват разнообразието за гостите. Менюто може да бъде различно, като варира от специалитети на ресторанта, през местна кухня, до различни интернационални предложения. Голямото разнообразие от видове храна гарантира задоволяване на вкуса на различни типове гости. Менюто разбира се може да се избере предварително, когато мероприятието е по – голямо.
Бизнес преговорите проведени на обяд в бизнес хотел гарантират отличен резултат в точките на комфорт, вкусна храна, качествени напитки, деликатна обстановка, напълно спокойно протичане на срещата. Независимо дали обядът е с местни или чужди настоящи партньори или потенциални клиенти провеждането му в бизнес хотел обещава успех, поне в средата на неговото провеждане.