По пъпа можем да разберем колко ще живеем и да разкрием черти на характера. ВИЖТЕ

1
335
Добави коментар
Viki_Pencheva
Viki_Pencheva

Хоризонтално пъпче, изтеглено леко настрани. Такива хора са много емоционални, което понякога влияе отрицателно върху здравето им. Средната продължителност на живота на такива хора е седемдесет години.

Вертикално пъпче, което е сякаш разтеглено надолу и нагоре. Човек с такова пъпче е векилодушен, уравновесен и уверен в собствените си сили. Такива хора живеят седемдесет и пет години.

Изпъкнало пъпче, което излиза напред спрямо линията на корема. Собственикът на такова пъпче е оптимист и ентусиаст. Средната продължителност на живота на такива хора е седемдесет и две години.

Вдлъбнатото пъпче е характерно за хора, които са добри, излъчват любов към всичко живо, емоционални и състрадателни. Средната продължителност на живота им е около шестдесет и пет години.

Пъпче, което е изместено от центъра на корема, е знак, че човекът е склонен към развлечения и често настроените му се променя. Средната продължителност на живота на такъв човек е около седемдесет години.

Кръглото пъпче с равна форма говори за това, че човекът е скромен, сдържан, тих и притеснителен. Средната продължителност на живота на такива хора е около осемдесет и една години.