Неустоимите рокли на MANGO

1
322
Добави коментар
svetla58
svetla58

Роклите на MANGO наистина са неустоими! Те са различни, интересни и отиват на всяка фигура. Есенните им модели предлагат, както колоритност, така и семпла линия. В тях има от всичко по малко – страст, лекота и най-вече добър вкус!

Есеннaта рокля трябва да бъде с дълъг ръкав, за да ни топли. Има толкова красиви модели, които са с къс ръкав, но не ви ги препоръчваме, защото знаем, че дори под уютното палто – пак ще ни бъде студено. Харесваме топлите материи като кадифето и трикотажа, затова и залагаме на тях.

Сивият цвят е модерен и отива на почти всички останали цветове, затова го намираме за особено  подходящ за есента, когато ни се налага да съчетаем останалите дрехи в гардероба си с роклята, която сме си купили. Флоралните десени все още са много модерни, въпреки, че вече почти е зима.

Особено любима ни е тази цветна рокля с голи рамене, в която се влюбихме от пръв поглед. Разходихме се в любимия си онлайн магазин, за да изловим най-добрите намаления и най-красивите модели, а сега ги споделяме с вас.

Етикети:
eMODNO да имам, дамска мода, дизайнер, елегантност, звезден стил, звезди, интересно, колекция, красиво, красота, мода, модерно, модни тенденции, Шопинг експерт