Наръчник на перфектната рокля: Късата дължина

1
295
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес в нашия любим „Наръчник на перфектната рокля“ ще се спрем на красивите къси модели, които подчертават фигурата ни и добавят доза сексапил към ежедневния ни градски стил. Не говорим за прекалено предизвикателни модели, но за такива, които са горещи по един сладък и чаровен начин.

Не сме поддръжници на горещия сексапил, който се натрапва с буквализъм и лишена от смисъл голота. Смятаме, че една жена може да изглежда изключително сексапилно и в чаровни модели, които не дават твърде много на въображението. Все пак – целта ни е да изглеждаме красиви и желани, а прекалената голота придава лековатост на излъчването ни.

Спираме се на красивия бял цвят, който ни превръща в истинска принцеса. Неговите мръснобели и кремави вариации са прекрасен избор за есенен аутфит, в съчетание с бежово или черно палто. Късите рокли стоят страхотно с дълги палта, които придават повече елегантност на визията ни. Заложете на комбинация с ботуши чизми, които ще издължат визуално крака ни, особено, ако са в черен цвят.

Посветихме се да открием закачливи модели, които прилягат на всеки вкус и носят усещане за женственост и красота. Разходихме се в любимия ни fashiondays.bg, за да ви покажем най-доброто и най-изгодното! Разгледайте нашите модни находки и избирайте смело, защото късата рокля е задължителна за всяка дама!

Етикети:
eMODNO да имам, дамска мода, дизайнер, елегантност, звезден стил, звезди, интересно, колекция, красиво, красота, мода, модерно, Шопинг експерт