История на японските механични часовници Orient

4
1474
Добави коментар
chasovnici-bg
chasovnici-bg

История на японските механични часовници Orient

От основаването си през 1950 г. ORIENT WATCH CO. е в сферата на производството на часовници повече от 60 години. През този период, заедно с развитието на различни ефективни технологии, броят часовникарски марки на глобалния пазар е нараснал значително. Очакванията към даден бранд са да усовлетворява непрекъснато изискванията на новите тенденции. И все пак откакто електрониката като технология е въведена в часовникарството с цел преследване на по-голяма точност, кварцовите часовници бързо придобиват. Промените в развитието включват и соларни часовници оборудвани с батерии, зареждани от слънцето или кинетични часовници, работещи с акумулаторна батерия, зареждана от движението на ръката. Освен това, с развитието на атомните часовници, точността и на ръчните часовници значително се е увеличила. Чрез тези промени присъщата функция на часовника да измерва времето навлиза в решителна ниво. Увеличаването на кварцовите часовници налага спад на цените, поради по-евтината технология на производство. Следва превръщането на часовника в масов аксесоар, което постепенно налага използването на различни стилове и модни тенденции в дизайна. На фона на напредъка в иновациите, механичните часовници от основен тип часовник се налагат като по-автентичен вид на пазара поради тяхната рядкост и привлекателни характеристики. Тяхната по-висока цена в сравнение с кварцовите не отказва потребителите любители на тези модели.
В отговор на променящите се съвременните тенденции, ORIENT също непрекъснато въвежда множество нови продукти на пазара. Основния фокус, обаче, е към развитието на механични часовници – фокус, останал непроменен от основаването на марката. Същевременно Ориент осигуряват и богата гама кварцови часовници с високо ниво на качество и множество функции, които обикновено се очаква от японските производители, но и продължава да се съсредоточава върху основните си продукти, механичните часовници, при определяне на своята корпоративна идентичност.
На фона на последните промени на пазара, пазара на механични часовници непрекъснато се разраства, а клиентите все повече осъзнават тяхната стойност и престиж.Механичните часовници предлагат редица предимства: сложният механизъм, който реално се движи вътре в часовника и измерва времето чрез съвместната работа на постоянно движещи се прецизни детайли. Доста често при по-луксозните модели тази красота на механизма се вижда през прозрачен заден капак или циферблат. Ефективността на часовниците автоматик е генерирането на енергия от ежедневното носене на ръката, чрез която създала се енергия механизмът се самонавива и работи без нуждата от допълнителни манипулации. Дълготрайността на механичните часовници е много по-голяма, осигурена единствено с редовна поддръжка и смазване на всеки няколко години. Това позволява и е честа практика такива часовници да имат емоционална стойност и да се завещават на следващите поколения при семействата, ценители на часовниците.
Потребителите в днешно време по-често притежават множество часовници и ги носят при различни поводи. В развитите страни, ORIENT основно предлага своя висок клас часовници, докато в развиващите се страни, тя предвижда основно своята по-евтина серия, насочена към по-широк кръг от клиенти. Като един от малкото производители в света, която всъщност произвежда механични часовници, в които влага свои собствени производствени механизми и като един от най-дълго съществуващите японски производители на часовници, ORIENT ще продължи да полага усилия за повишаване на популярността на кварцовите и механичните часовници. Чрез фокусиране върху производството на висококачествени механични часовници, в която област марката превъзхожда своите конкуренти, ORIENT се ангажира да продължи да предоставя продукти, които клиентите високо ценят.

Пълната гама от марката Orient може да видите в нашия сайт. Онлайн магазин www.Chasovnici-bg.com предлага механичните японски Ориент с гаранция от 2 години, безплатна доставка, опаковка в оригиналната си кутия и с чантичка на Бранда Ориент.
http://www.chasovnici-bg.com/оригинални-маркови-1-142-Orient.html

Google