СЕКСЪТ В КОЛА Е РОМАНТИКА И АДРЕНАЛИН

23
Добави коментар
petjor
petjor

Откровения в първо лице

Най-незабравимият секс, който правих в кола, се случи още когато бях ученик, естествено с моя съученичка. Беше лято, звездна нощ, цветя ухаеха наоколо- истинска идилия. Бях с колата на по-големия си брат – “Жигули”, която той ми даде срещу честна дума да покарам до реката и обратно. Колата побираше няколко възрастни мъже, та камо ли нас, двама разгорещени тийнейджъри. Вилняхме из купето цяла нощ, а на сутринта ни събудиха приятелите на брат ми, които бяха тръгнали да ни търсят.

След това съм имал и други коли, жилищните ми условия значително се подобриха, но аз продължавах да правя секс в колата, защото много ми допадаше. Помня един случай. Беше адска жега, климатикът не работеше, хапеха ни комари, а ние правехме сложни акробатични номера на кожената седалка на малка италианска кола и единствената ми грижа беше момичето да не получи някой спазъм от странните пози.

Имал съм и случай, когато правихме секс в кола в гаража, от който нямаше шанс да изляза, защото се бях напил и не можех да карам.

Последното ми изпълнение бе в суперпредставителен джип последен модел. След пробната обиколка с жена ми решихме да съвместим разходката с пикник сред природата. Бяхме се подготвили подобаващо – постелки, чанти, пълни с ядене, вино (за жена ми, защото аз не пия, когато карам), бонбони и т.н. Но тази кола има прекрасен салон и се чувствахме като лордове, седнали пред камината във фамилния си замък или в каюткомпанията на океанска яхта. Цялата обстановка усилваше романтичните усещания.
Така че, мили дами, не се притеснявайте да правите секс в кола. Както е известно, много деца са заченати на задните седалки на автомобилите и на този елемент от битието са посветени доста произведения от западната литература и музика. Важното е сексът да бъде безопасен – и за вас и за другите участници в пътното движение.

С благодарност за предоставената ми дума, с надежда за вашето снизхождение и с огромна любов към всички автодами ваш Мъж На Волана.

ЗАРЕДИ СЕ ОТ „БИКА”!

Екип руски учени решили да изяснят как многочасовият престой в автомобил влияе на либидото ни. Защото статистиката е безмилостна: днес голяма част от времето си ние прекарваме не у дома и дори не на работното си място, а върху седалките на автомобилите. Изводите, до които стигнали учените чрез анонимни допитвания, удивили всички.

Най-висока сексуалност (натрапчиви мисли за секс в задръстванията, еротични фантазии и дори мастурбация!), била отчетена при онези притежатели на автомобили, които ползват акумулаторни батерии модел Power Bull (“Мощен бик”). По-малко подложени на любовна треска в градския трафик (вместо мастурбация – само повишено внимание към съседите по задръстване) са ползващите акумулатори Hoppenergy (“Оп-енергия”). А моделите батерии Prestolite, както твърдят множеството водачи на МПС, помагат при… простатит. Такъв е и прякорът им – “простатит”. Затова ако чуете някой да ви каже, че в колата си ползва простатит, не мислете, че се е побъркал.

Мненията на специалистите, изследвали влиянието на акумулаторните батерии върху поведението и самочувствието на водачите, са различни. Социолозите и психолозите са склонни да виждат тук влияние на позитивните (енергийно мощни) наименования на батериите върху подсъзнанието на автолюбителите. Физиолозите обаче предполагат, че целият фокус е в това, че акумулаторът обикновено се намира под или на нивото на половите органи на водача и пътниците – под седалката или капака. Именно тези модели особено активно акумулират енергия отвън и мощно я отдават не само на автомобила, но и в половата сфера на всички намиращите се в салона хора.

МАСТУРБИРАЙТЕ, МОМИЧЕТА!

Своя горчив опит споделя Генка В.
След развода дълго търсих втората си половинка и естествено нямаше с кого да правя секс. В резултат на това започнах да нервнича и станах истерична. Карах се с всички – роднини, приятели, колеги. Разбрах, че трябва да направя нещо, когато началникът ми в прав текст ми обясни, че повече няма да търпи нито едно мое закъснение. Отидох на психолог. Първото нещо, което ме попита той, бе имам ли сексуален партньор, след това ме посъветва да мастурбирам 2-3 пъти в седмицата. Аз, както се полага на всяка истеричка, го нарекох откачалка, хвърлих му в лицето парите за приема и си тръгнах възмутена. След това обаче се замислих: ами ако е прав? Преди развода аз наистина не нервничех така. Прочетох каквото намерих по този въпрос и всичко написано потвърди думите на психолога. Започнах да мастурбирам. Може би това е резултат от самовнушението, но престанах да нервнича, истерията ми изчезна. Успях да изтрая така половин година, след което срещнах настоящата си половинка.

КАК ИЗЛЕКУВАХ ОБРАТНИЯ СИ МЪЖ

А.Т. успяла да победи гей влечение на съпруга си 
Владо бе близък приятел на съпруга ми още от казармата. Когато се роди детето ни, той почти постоянно висеше у нас. Аз излизах да разходя детето и ги оставях сами. Мислех, че си говорят като “мъж с мъж”, но един ден се върнах по-рано и замръзнах на място. Те не просто разговаряха. Оказа се, че са започнали връзката си още в казармата, но тогава почти нищо не се пишеше и говореше за гейовете. Изгоних приятеля, но съпруга си оставих у дома. После обаче забелязах, че той тъгува по него, и се замислих как да го излекувам. По време на едно от посещенията на Владо, го провокирах да прави секс с мен, а след това “признах” всичко на мъжа си. Кракът на Владко повече не стъпи у нас.
–––––––––