Телевизор LED Smart Samsung, 70″

1
298
Добави коментар
niki_matev
niki_matev

HDR
Може да не сте разбрали колко много ви е липсвало, когато сте гледали телевизия ден след ден, преди HDR да извади светлината от сенките. Очаквайте изображения с по-голяма яркост, тъй като пред вас се разкрива и оживява цял нов свят от детайли. Всички изображения се доближават до реалността благодарение на технологията HDR.
 
Наслаждавайте се на по-прецизни и естествени цветове
Samsung разработи специална технология за цветовете за нашия UHD телевизор, наречена PurColour, предаваща по-голяма гама от цветове и оттенъци, които са възможно най-близки до тези в реалния живот, като ви доближава до създаденото от природата. С всичките 8 милиона пиксела, които получавате с UHD дисплея – четири пъти повече отколкото при Full HD дисплей – имате нужда от повече точки за регулиране на цветовете, за да се получат детайлни изображения. Обикновените UHD телевизори имат около 27 точки за регулиране на цвета, но при PurColour броят им е значително по-голям – повече от 7 пъти, което осигурява много по-богати и прецизни цветове и нюанси.
 
Повишете качеството на картината си, като се доближите до висотите на FHD
Ultra Clean View анализира съдържанието ви с усъвършенстван алгоритъм, за да филтрира и намали шума. Дори ако видеоизточникът е с по-ниско качество от Full HD, пак ще можете да се наслаждавате на изображения, които не отстъпват на стандарта FHD.
 
4 пъти по-висока разделителна способност от тази на Full HD
Гледането на екран със свръхвисока разделителна способност означава, че можете да видите всеки филигранен детайл по-ясно от всякога. Вашият UHD телевизор Samsung предлага разделителна способност, която е четири пъти по-висока от тази на Full HD, с прецизни истински живи цветове. Наслаждавайте се на картина, която е оптимизирана за още по-голяма яснота и детайлност, отколкото сте виждали когато и да било.
 
UHD Upscaling (Технология за UHD премащабиране)
Телевизорът Samsung UHD оптимизира автоматично общото съдържание, така че винаги да се наслаждавате на зрителни впечатления с ниво UHD, без значение какво е качеството на оригинала. Посредством 4-етапен процес на премащабиране детайлите се подсилват, тъй като се премахва фоновият шум. Резултантното качество на картината е по-високо, с по-голяма яснота и по-принцип с по-добър фон.
 
Smart Hub (Смарт концентратор)
Включете телевизора и ще видите на екрана всичко, което ви е необходимо. Независимо от това дали става дума за стрийминг на филми, за игри или за телевизионно предаване на живо, прехвърлянето от едното към другото става по същия начин, както превключването на каналите. Също толкова лесно и интуитивно. И разбира се ви е необходимо само едно дистанционно управление за всичко.