Двукрилен хладилник Side by side Samsung

2
566
Добави коментар
niki_matev
niki_matev

Twin Cooling System Ви дава най-доброто от два свята

Хладилникът от новата серия RS4000K използва два отделни въздушни потока и прецизен контрол на температурата, за да се поддържат оптимални нива на влажност, както от страната на хладилника, така и във фризера.

Информация и контрол на върха на пръстите Ви

Знаете какво се случва в хладилника Ви без дори да отваряте вратата. Външният LED дисплей с неговата приятна синя светлина Ви показва вътрешната температура от двете страни на хладилника от новата серия H, така че знаете кога трябва да смените филтъра.

Хвърля нова светлина върху начините за икономия на енергия и пространство

LED осветлението преминава в задната част на вътрешността и не виси от тавана, което Ви дава повече пространство за високи предмети. То излъчва по-малко топлина от стандартните крушки, така че хладилникът не трябва да работи толкова усилено, за да охлажда.

Големи кутии

По-големи от тези в предишните модели, в големите чекмеджета има място за пъпеши и марули, като пак ще имате място за различни видове пиперки. Отварящи се нагоре капаци спомагат за съхраняване на свежестта, като едновременно с това предлагат бърз достъп.

Multi Flow – Многостранен поток

Многостранният поток работи на всички нива – с малки отвори на всеки рафт – за поддържане на равномерна температура в целия хладилник, особено, когато отворите вратата. Като охлажда всяка част на всяко отделение едновременно, той помага за запазване на храните свежи по-дълго време.

Изисканост и простота

Съвременната елегантност на хладилниците RS4000K Ви вдъхновява за ослепителни и много вкусни ястия. Елегантен стил – подсилен от плавните линии и полирано покритие – внася първокласно усещане, което допълва и издига до нови нива декора на Вашата кухня. Ако кухнята Ви не е станала най-популярната стая по време на купон, сега вече е.