Пералня със сушилня Samsung

2
842
Добави коментар
niki_matev
niki_matev

Перете със студена вода, пестете енергия
Спестете огромно количество енергия*, като изпирате големи обеми при ниски температури посредством технологията Eco Bubble™. Мехурчетата активират перилния препарат, така че той бързо прониква в тъканите и лесно отстранява замърсяванията – дори в студена вода (15 °C).
* Тествано в съответствие с IEC 60456-2010 / 4 kg Wash Load / Super Eco Wash cold (4 кг пране / Супер еко пране със студена вода) (WF80F5E5U4W) в сравнение с Cotton (Памук) 40° без Eco Bubble (WF0702WKU). Конкретните резултати може да са различни.
Лесно отстраняване на неизправностите
Автоматичната система за контрол на грешките Smart Check (Интелигентна проверка) открива и диагностицира проблемите, като осигурява лесно изпълними решения за отстраняване на проблемите чрез приложения за смартфон.* Така ви спестява време и разходи за викане на майстори!**
* Предлага се за iPhone и устройства с Android. ** Повикването на специалисти за сервизна поддръжка ще се налага периодично и може да е свързано с допълнителни разходи за ремонт.
Мощно почистване за по-малко от час
Новата пералня на Samsung може да се справи с прането ви само за 59 минути. Тя използва технологията Speed Spray (Скоростно разпръскване), за да изплакне по-добре дрехите, и увеличава скоростта на въртене, за да се справи с прането ви само за 59 минути.
* На база на Super Speed (Супер скорост) при стойности по подразбиране с 5 кг пране.
Дезинфекциране на барабана без химикали
Като връх в удобството, технологията Eco Drum Clean (Екологично почистване на барабана) поддържа свежа пералнята ви с предно зареждане, без да използва силни химикали. Освен това може да ви уведоми автоматично, когато се налага почистване.
Дезинфекцирайте дрехите си с въздух
Технологията Air Wash премахва миризмата и дезинфекцира дрехите ви, така че те винаги миришат на свежо. С помощта само на затоплен въздух неприятните миризми се премахват, а бактериите се отстраняват, без да се използва вода, почистващи препарати или други химикали.
Пестете време при по-малки количества пране
Програмата за бързо пране е перфектното решение за натоварения ви график. Tя изпира бързо и ефикасно леко замърсените дрехи.
Интензивно премахване на петна
С докосване на един бутон задействате технологията Bubble Soak (Накисване в мехурчета), която спомага за премахването на различни упорити петна. Дрехите щателно се накисват във вода с мехурчета, така че връзката на петната с тъканта се разхлабва и те се премахват ефективно.*
Деликатна грижа за тъканите
Уникалният „меко извит“ дизайн на диамантения барабан с гладки ромбовидни ивици е изключително внимателен към дрехите ви. Малките му отвори за излизане на водата също спомагат за защита на дрехите, като не позволяват захващането им.
Гарантирана надеждност
Дигиталният инверторен мотор осигурява първокласна енергийна ефективност, минимален шум и изключително дългосрочна ефективност, така че е сертифициран за работа в продължение на 20 години* – подплатено с 10-годишна гаранция.
* Награден със сертификат за 20-годишна надеждност от Асоциацията за електрически, електронни и информационни технологии в Германия (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE).