Добавка за дизел върши чудеса

1
838
Добави коментар
oilgroupbg
oilgroupbg

ProTec Common Rail Diesel System Clean & Protect е добавка за дизел, която трайно отстранява и най-малките замърсители в цялата дизелова система и горивните дюзи, разрушава и абсорбира водните мехурчета в горивото. Добавката почиства, смазва и предпазва инжекторите на горивната система от корозия и нагар. ProTec Common Rail Diesel System Clean & Protect се препоръчва за дизелови горивни системи Комън Рейл и Помпа Дюза. Добавката се препоръчва за всички дизелови двигатели с филтър за твърди частици (DPF), катализатор или турбо компресор.

Превъзхожда тест HFRR по DIN EN ISO 12156-1

Предимства:

За системи Комън Рейл и Помпа Дюза Почиства цялата горивна система от вода и отлагания Предотвратява корозия и запушвания на горивните инжектори Има силно смазващо действие, което помага на уплътненията да останат гъвкави Подобрява работата на двигателя и намалява разхода на дизелово гориво Редуцира изхвърлените в атмосферата емисии на СО2

Начин на употреба:

За по-добро смесване сипете Протек Комън Рейл в резервоара преди зареждане!

за екстремно почистване – 1 опак. 375 мл. на 15-20 литра гориво. за профилактично почистване – 1 опак. 375 мл. на 60-80 литра гориво.

Произведено в Германия от Bluechem Group