WinBet превзе сърцата на феновете с нова бонус игра

4
313
Добави коментар
seoslav
seoslav

Казина WinBet са най-притегателното място по Коледа заради нова игра Новата игра на казина WinBet, която стартира седмици преди Коледа, предизвика фурор сред всички ценители на тръпката по залаганията. Бонусите, които се раздават към нея, са солидни и трудно бихте могли да ги подминете. Вероятността от печалба се умножава неколкократно, което е една чудесна новина навръх празниците.

Обединената бонус игра на WinBet се провежда в два етапа, което допълнително стимулира участниците да се хвърлят в нея.

Два тура, множество шансове

Първата голяма възможност да изпробвате късмета си е от вторник до неделя. В 22 часа започва раздаването на 20 премии от по 500 лева. Общата сума, която предлага ежедневната игра на WinBet възлиза на 10 000 лева.

Присъстващите проследяват на видео стена въртенето на колело, намиращо се в Парадайс мол в столицата. На него са посочени 25-те зали, които влизат в обединената бонус игра. След 20-те кръга, които се правят, става ясно в кои от залите ще се разпределят сумите. Една зала може да се падне не само веднъж, колкото пъти колелото спре на нея, толкова премии й се полагат.

Окончателният избор на печелившите продължава на място, след края на завъртането на колелото.

Вторият тур е особено примамлив, тъй като се състои от 3 натрупващи се джакпота:

JP 1 – 10000 лева JP 2 – 5000 лева JP 3 – 5000 лева

Веднъж седмично се теглят номера, включвайки всички зали и закупени талони от клиентите. Ако притежателите на билета отсъстват, премията не може да бъде получена и се добавя към джакпота.

WinBet е най-популярната верига казина, където всеки може да опита шанса си за печалба. Многообразието от игри е огромно, което увеличава потенциала да се сдобиете с нея, при това нееднократно.

Ако не искате да напускате дома си, но мечтата ви е да печелите, може да го сторите и на winbet.bg. Регистрацията е безплатна, а вие можете да играете с реални пари, или да използвате за целта виртуални диаманти.

loading…