Ремонт на перални

12
374
Добави коментар

Ремонт на перални

Необходимостта от ремонт на повреден електроуред за дома като цяло, и в частност на пералните, възниква някой ден. Ако все още не се е наложило да търсите майстор, за да ремонтира повредената пералня, значи спадате към категорията на щастливците. Съвременната техника е създадена да изтрае приблизително колкото трае гаранцията на уреда, като естествено има и немалко примери в подкрепа на противоположното твърдение. Нерядко се случва перални, закупени преди повече от десетина години, да работят съвсем прилично и да не се е налагал ремонт или външна намеса на техник по тях.

Като съвет и препоръка на майстор, който се занимава от много време с ремонт на перални, бих изтъкнал следните правила при използване на пералните, за да избегнете сериозни повреди:

Не претоварвайте пералнята при употреба;
Обръщайте внимание на нехарактерни шумове, които пералните издават;
Избягвайте самонамеса или неквалифицирани опити за ремонт на перални – едно, че може да се окаже опасно, а друго – често се случват по-мащабни повреди, предизвикани от пишман майстори или технически некомпетентни лица. (Подобни случаи от практиката ми съм описал в блоговете си). 

Ремонти на перални  в София от инж. Станев.

Ремонт на перални по домовете в удобно време без да се налага да отсъствате от работа и без да е наложително преместването на обемните и тежки перални до работилница или сервиз на неудобно място в съседен квартал. 

 

Ремонт на перални по домовете

 

Професионален ремонт на перални машини в София с работно време от понеделник до неделя за Ваше улеснение и комфорт.

Как става това? Просто запазете ден и час на тел. 0898 371028.

Ремонт на перални по домовете – професионален следгаранционен сервиз, монтаж, имплементиране на адекватни и навременни технически решения, които водят до трайно отстраняване на повредата, нарушаваща нормалния работен режим на пералнята.

Ремонт на перални по домовете

С оглед за Вашето удобство и пестене на време, за да бъде поправена пералната машина, не се налага демонтаж и транспорт до отдалечен сервиз, а ремонтните процедури се извършват на място.

Ремонт на перални по домовете

 

Сервиз за перални в София, който работи в събота, неделя и официални празници по предварително определен сервизен график за посещение и ремонт от майсторските ръце на инж. Станев.

 

Счупена гривна на пералня Силтал

Инж. Станев отстранява качествено, трайно, бързо, с внимание към всеки дребен детайл разнообразни повреди, свързани с пералните машини, като част от тях могат да бъдат изброени в списъка по-долу:

 

– блокирал люк на перална машина;
– изгоряла блокировка на люка;
– повредена дренажна помпа;
– счупена ключалка;
– почистване на четки;
– смяна с нови четки при нужда;
– смяна на маншон;
– смяна на ремък;
– пералнята не тръгва;
– проблем с пусков клавиш;
– запушени филтри;
– запушени помпи;
– запушени маркучи;
– течове;
– проблеми с центрофуга;
– повредени програматори;
– поправка на повредени платки.

За повреди на перални машини, неописани по-горе, моля, свържете се със сервизния инженер на контактния телефон за повече информация относно ремонта на пералнята.

Публикувал съм статии, описващи ремонти на перални и отстраняване на проблемите и дефектите, които съм изброил по-горе. Към материалите са приложени множество авторски снимки, за да не звуча голословно, а да илюстрирам само незначителна част от ремонтите, извършени майсторски от мен. Когато е било възможно съм заснемал и видео. Всички  публикации и фотоси са налични в линковете, изброени в другата страница на този блог – „Повече за инж. Станев и извършваните ремонти„. 

 

Like this:

Like Зареждане…