Ремонт на пералня със скъсан ремък и ремонт на сандвич-тостер

13
413
Добави коментар

Студът и снежната покривка в София не са пречка да снова между отделните квартали, за да ремонтирам повредени перални или печки. Това са най-честите заявки за ремонт на битова техника по домовете, които постъпват към мен.

Ремонт на битова техника в студена и снежна София

Носят ми и по-малки уреди за ремонт в Борово – освен отоплителните печки, които поправям в по-големи количества по понятни причини, се справям и с ремонта на преси за коса, сешоари, кафемашини, ютии – поне 3-4 седмично, различни кухненски пособия – миксери, тостери, котлончета или скари. 

При пералня, която ремонтирах в дома на собствениците й, смених скъсан ремък, при друга – кондензатори. Повредите, които отстранявам при пералните са различни, но много хора звънят, за да бъде отворена спешно заключената пералня – най-вече в неделя. 

Скъсан ремък на пералня

Скъсан ремък на пералня

Донесоха ми сандвич-тостер, който поправих бързо, докато собственичката отиде на шопинг в близкия мол. Детето много обичало сандвичите, направени от тостерчето, а принципно било злоядо. 

Ремонт на сандвич-тостер

Специализиран ремонт на перални, печки и друга битова техника от инж. Станев. Поправям електроуреди в събота и неделя също. 

Когато името работи за теб!

 

 

Like this:

Like Зареждане…