6 глупави неща, които жената прави, за да впечатли мъжа

1
319
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

За да спечели един мъж, понякога жената е готова на всичко, съобщава „Ай Уомън“, пише pik.bg.

Ето 6 глупави неща, които често прави, за да впечатли мъжа в началото на връзката

1. Поръчвате само салата, когато излезем на среща

Да се преструвате, че не харесвате вкусна храна, не ви прави по-привлекателни в очите на срещуположния пол, а само гладни. Яжте каквото искате. Супер е ако е салата, но ако сърцето и стомахът ви копнеят за пържола с картофи, не позволявайте той да ви попречи да ги имате. Всъщност, не позволявайте един мъж да бъде причината да не получавате нещо, което наистина желаете в живота.

2. Преструвате се, че харесвате спорт/музика, които въобще не ви допадат

Може да бъде изкушаващо да се преструвате, че имате интерес/познания по тема, за която не знаете нищо с цел да избегнете момчето, с което имате среща, да се чувства странно или глупаво заради интересите си и/или за да се опитате да го накарате да ви хареса. Повярвайте ни, това ще има само обратен ефект в дългосрочен план и фалшивите разговори само ще ви докарат безпокойство и напрежение. Може просто да кажете: „Не знам много за това“ или „Предпочитам такъв тип музика/спорт/филми“. Нормално е да имате различни интереси.

3. Спите с грим

Поради някаква глупава причина, някои жени смятат, че ако новото им гадже ги види без грим, ще спрат да ги харесват. Това е вашето лице и все някога той ще го види в естествената му светлина. Освен това, да спите с грим е ужасно за кожата ви, така че никога не си го причинявайте заради мъж.

4. Пръскате чаршафите с парфюм преди той да дойде

Нали знаете, че нищо, което е прекалено много, не е хубаво. Пък и ще ви излезе доста скъпо всеки път да парфюмирате чаршафите си.

5. Опитвате се да комбинирате сутиена с бикините

Още едно нереалистично усилие, което някои жени правят. Невъзможно е всеки ден да бъдете с бельо, което е идеално съчетано, освен ако нямате поне 10-15 комплекта. Бъдете сигурни, че той няма да забележи дали сутиенът ви е черен, а бикините в друг цвят, защото го интересува много повече това, което се крие под тях.

6. Нереалистични представи за гладка кожа

В началото на връзката много жени обезкосмяват всичко, всеки ден за всеки случай. Но в един момент това заема голяма част от деня им и става непосилно да отделят толкова време, за да отстраняват всяко малко косъмче по тялото си.