Екс-Мис Италия бе залята с киселина от гаджето си

2
307
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Победителката в конкурса за красота в италианската област Емилия Романя през 2007 година и финалистка на „Мис Италия” Джесика Нотаро е пострадала при заливане с киселина, съобщи в. „Ил матино”.

Инцидентът станал вчера в адриатическия град Римини. 28-годишната Джесика била нападната от бившия си приятел Жорже Едсон Алвареш, който е от Кабо Верде. Мъжът успял да плисне течността в лицето на жертвата и да се укрие. Той избягал от местопрестъплението с кола. Въпреки това полицаите го издирили и арестували тази сутрин.

Причината е ревност, като Алвареш побеснял, след като видял бившата си приятелка с новия й годеник и звезда от ТВ-сериал „Мъже и жени“ Франческо Луки. 

Мис Италия за 2007 е родена през 1989 г. от майка аржентинка и баща от Калабрия. Тя с променлив успех се опитва да стане певица, като участва в кастинга на предаването „Приятели“ – като певица, след това записва видеоклип с изпълнение на хита на Адел “Hello”. Известно време работи като модел на Аквариума в Римини, била е балерина в спектакъла “Quelli che il calcio”.

В момента красавицата се възстановява успешно в болницата „Буфалини“ в Чезена, но лекарите не дават никави гаранции за зрението. Раните по лицето са стабилизирани, тя има белези от киселината и по краката.  

Престъпникът от Кабо Верде ще бъде съден, като следователите установили, че той е известен с изблици на ярост, агресивно поведение и е задържан в полицията за брутално поведение спрямо животни. 

Джесика го е напуснала през август, след като вече не можела да понася болезнената му ревност, заради която той все по-често прибягвал до насилие. 
 

Джесика и Жорже Алвареш
–––––––––––

Преместила се да живее при Франческо Луки, с когото дори се сгодила през 2009 г., но след това се разделили и тя криела тази тайна доста години. 
 

Джесика, наричана „Мис Усмивка“ заради веселия си нрав, се запознала с Жорже Алвареш по време на почивка в Кабо Верде. Двамата преживела бурна връзка, като тя го взела със себе си в Италия и му намерила работа – като бариста в бар в Римини, после и като бодигард на звезди.

Полицията арестувала Алвареш, след като той се издал по телефона, като разказал на приятел какво е направил. Полицията го арестува точно в момент, когато подготвя бягството си от Италия.