Направете енергийно пречистване на дома днес за по- успешна седмица!

1
360
Добави коментар
Ginka_Iordanova
Ginka_Iordanova

февруари 28, 2016

Коментарите са изключени за Направете енергийно пречистване на дома днес за по- успешна седмица!

РЕКЛАМА:

Днес ви представяме един древен ритуал за енергийно пречистване на дома, което ще премахне натрупаното напрежение вкъщи и едновременно с това ще унищожи всички негативни „останки“ от изминалите дни.

Чрез този енергиен метод ще пречистите пространството и ще отворите път за щастието и уюта. Нужна ви е само една свещ и много вяра.

Преди да стартирате мощното изчистване, направете седмичната си чистка на дома. Нека всичко излишно и ненужно бъде изхвърлено.

Запалете свещта и застанете до входната врата. След това тръгнете по часовниковата стрелка из целия ви дом. Съсредоточете се в ритуала и мислете как „изчиствате“ всичко лошо и негативно от дома и живота си. Вложете много вяра в това, че след енергийното пречистване отваряте път за щастието и любовта.

Ако забележите, че на места свещта започва да пращи и дими, то постойте на тези места по- дълго. Можете да направите енергийният ритуал и за вас и вашите близки. Нека се съсредоточат над пламъка и вярват, че всичко лошо и негативно „изгаря“ от свещта.

Възползвайте се от силата на пламъка на свещта и вярата. Пречистете дома си и усетете мощното въздействие на тази енергийна „метла“.