Мудра за стимулиране на интуицията и подсъзнанието

2
292
Добави коментар
Ginka_Iordanova
Ginka_Iordanova

февруари 27, 2016

Коментарите са изключени за Мудра за стимулиране на интуицията и подсъзнанието

РЕКЛАМА:

Днес ви представяме мудра за стимулиране дейността на двете мозъчни полукълба. Тя е известна с нейното силно въздействие над интуицията и подсъзнанието. Жестът на молещия се, както е по- позната, ще ви помогне в търсенето на най- правилните решения, ще съсредоточи енергията ви във Вътрешното ви аз.

Благодарение на Атманджали мудра можете да стимулирате креативността си и да успявате да визуализирате по- лесно. Жестът на молещия се хармонизира енергиите в тялото и засилва интуитивните усещания. Хората, доверили се на тази мудра казват, че навлизането в Алфа ниво е много по- лесно. Знаете, че Алфа е нивото, в което мозъкът работи на ниски честоти, които помагат да отворите дебрите на подсъзнателното. Навлизайки в това състояние вие можете да постигнете максималното, на което сте способни- да намирате бързи решения, да постигате целите чрез визуализация, премахване на стреса и много много повече.

По време на изпълнение на тази мудра ще успокоите мислите си и ще се сдобиете с повече увереност. Тя разкрива скрития потенциал, когато се практикува редовно. Неслучайно това е и жестът, който правим, когато се молим!

Начин на изпълнение: Съберете дланите и пръстите едни към други и насочете върховете на пръстите към небето. Можете да приближите така събрани ръцете до гърдите, гърлената чакра или третото око. Тази мудра можете да изпълнявате без ограничение, защото тя се използва за сила, мъдрост и хармония, които винаги са ни нужни