Силна молитва за изпълнение на желание

2
762
Добави коментар
Ginka_Iordanova
Ginka_Iordanova

февруари 27, 2016

Коментарите са изключени за Силна молитва за изпълнение на желание

РЕКЛАМА:

Днес ви представяме една силна молитва за изпълнение на желание, която ще ви изненада с бързия си резултат. Става въпрос за молитвата към Света Марта, сестра на Лазар и Мария от Витания. Смята се, че Света Марта е била гостоприемна домакиня, която с изключително старание е посрещала Иисус Христос при неговитередовни гостувания в нейното семейство. Тя е имала сестра на име Мария, която попивала всяка дума на Христос и не поглеждала към шетнята вкъщи. Света Марта обаче, не спирала да се грижи за уюта на госта и полагала неимоверни грижи за дома.

Казват, че един ден тя дори укорила сестра си Мария пред Иисус, казвайки му да й се скара, че не обръща внимание на домакинската работа, улисана в силното му слово. Христос обаче, не само, че не се скарал на Мария, но и казал на Марта, че нейната сестра е избрала по- добрия път. Най- вероятно той е има предвид, че Мария е избрала истината за духовността пред материалните неща и затова е не я  е укорил.

Все пак обаче, Марта е канонизирана за Светица, което е ясно доказателство за нейната сила и пример за трудолюбие. Ето защо, и молитвата, която ви представяме се смята за една от най- силните молитви при нужда и може да сбъдва желания, които естествено трябва да са в хармония с божествения път. А ето я и самата молитва, която се чете не повече от веднъж на ден, като се препоръчва да се казва 9 вторника подред.
“О, Света Марта, Ти Чудотворна!
Обръщам се към тебе за помощ!
И предоставям на тебе моите нужди,
и бъди ми помощница в моите изпитания!
С благодарност ти обещавам,
че ще разпространявам тази молитва навсякъде!
Покорно, в сълзи моля –
утеши ме в моите грижи и тегоби!
Покорно, заради великата радост,
която е изпълнила твоето сърце,
в сълзи те моля – застъпи се за мене и моето семейство,
за да запазим нашия Бог в своите сърца
и с това да заслужим Спасителното Всевишно Посредничество,
преди всичко по въпроса на нуждата, която сега имам….

(по-нататък се изказва желанието)…

…Със сълзи на очи те моля, Помощнице във всяка нужда –
победи Ти тегобата така, както Ти си победила змея, докато не легна в краката Ти!”