Подхранващи маски за лице директно от Южна Корея

1
336
Добави коментар
kbeauty
kbeauty

Моделиращи „гумени“ маски за лице от Lindsay. Най–нашумелият моден продукт за грижа за кожата – вече и в България, директно от Корея!

Момент.. Какво значи моделиращи? Как така „гумени“? Корея?! Точно така – Корея! Южна Корея е един от най-големите иноватори в света, в създаването на козметика за грижа за кожата. Предлага богат избор от натурални продукти за сияйна, нежна, хидратирана и здрава кожа.

Lindsay е бранд, който специализира в областта на естетиката.

Компанията разработва продукти, които защитават и предотвратяват дразненето на кожата от вредните външни фактори. За създаване на продуктите се използват висококачествени и естествени съставки, контролирани от модерна технология нa производство.

Марката е вече световно разпространена, високо оценена и се използва в най-добрите Спа центрове в Азия. 

 

Ние сме изключително развълнувани от възможността да направим достъпни Моделиращите „гумени“ маски на Lindsay в България. Благодарение на уникалната си иновативна формула, буквално можете да „моделирате“ маската върху лице си. От тук и идва и тяхното наименованието, с което са известни в Корея. Добавете вода и ще получите перфектна консистенция наподобяваща „гума“, която е не само лесна за нанасяне и премахване, но и не се разтича по лицето и пода. Създава вакуум, който едновременно почиства мръсотията и черните точки от лицето и помага на полезните съставки в маската, да проникнат в дълбочина и подхранят кожата.

Ето как да използваме Моделиращите Маски от Lindsay: Отворете горната част и вземете шпатулата Добавете вода до обозначителната линия Разбъркайте с помоща на шпатулата до получаване на гъста, хомогенна смес Нанесете равномерно по цялото лице, като избягвате зоната около очите Оставете маската да подейства за около 15-20 минути Остранете маската и нанесете подходящ крем за лице за допълнителна хидратация

 

Различните видове маски може да разгледате тук: Lindsay Моделиращи Маски за Лице

Design your skin – today!

XOXO,

Екипът на Кbeauty

Навигация