Как да се отървем от досадната киста на гърдата? Аз открих природен метод, който ги заличава напълно!

1
589
Добави коментар
slavchev
slavchev

Кистите на гърдата са доброкачествени бучки/образувания.

Те могат да се появяват като единични или множествени кисти в една или двете гърди и по-често се срещат при жени на възраст от 30 до 60. Когато са множество кисти се касае за хормонално нарушение – мастопатия. Освен хормонален проблем, други фактори за появата на кисти включват недостиг на витамин Д, както и прекомерен прием на кофеин или алкохол.

При единична голяма киста чрез пункция се извежда цялото съдържание на кистата, но бъдете внимателни, че тези кисти могат да се пълнят отново. Друго конвенционално лечение включва хирургично отстраняване, което е най-агресивната форма.

Естествено можете да изберете за лечение на това състояние естествени средства, които се оказаха доста ефективни с много жени.

Имайте предвид, че когато имате кисти трябва да се избегне яденето на: 

-Простите въглехидрати: рафинирано бяло брашно и бяла рафинирана захар.
-Наситените мазнини от животински произход, като всички видове тлъсти меса.
-Кафе и черен чай
-Безалкохолни напитки и шоколад. Трябва да се опитате да се намали консумацията на тези храни.

Ето кои са най-ефективните природни методи за лечение на кисти на гърдите:

1 Сок от пшенична трева 

Съставки:
кубче лед контейнер
пресни зелени листа от пшеница
вода

Начин на употреба: 
Смелете добре куп свежи зелени пшеничени листа така, че да извлечете сока. Изсипете сока в контейнер за лед и го замразете. Всяка сутрин в продължение на около 3 месеца слагайте по едно кубче лед в чаша вода и я изпийте. Това лекарство е изключително ефективно при отстраняване на кисти на млечната жлеза, защото в тези листа има изобилие от аминокиселини, минерали и витамини. Освен това, е с доказан ефекта за отстраняване на овариални кисти на яйчниците. Може да използвате пшенична трева на прах.

Свързани