Изхвърляне на стари мебели и отпадъци – Стоянов

1
339
Добави коментар

Всеки ремонт или каквато и да е строителна дейност води след себе си проблем с натрупване на разнообразен отпадък – от строителни материали, стари използвани материали, парчета вар, бетон, мазилка и много други. Всичко това всеки един от нас съгласно законодателството е длъжен да извози самостоятелно, без да замърсява обществените контейнери за битови отпадъци. На помощ в такива случаи ще дойдат служителите от фирма за хамалски услуги, като ще ви помогнат без труд и суета легално да се избавите от натрупаните строителни отпадъци.

Натрупаният по време на ремонт разнообразен строителен отпадък, с времето не само заема място във вашият дом, но и пречи на работниците качествено и ефективно да изпълняват своите задължения. Услугата товарене и превоз на строителни отпадъци ще ви предложи всяка фирма за хамалски услуги. Хамалите ще ви гарантират акуратност, оперативност и легално изпълнение на всички работи.

Всяка професионална фирма за хамалски услуги ще ви гарантира пълен спектър от услуги при организиране на извозване на строителен отпадък и извозване на стари мебели който включва:

-събиране и сортировка на строителните отпадъци, което позволява максимално да се рационализира процесът на утилизация;

-задължителна опаковка на строителните отпадъци в здрави, плътни чували за удобство при товарене, транспортиране и разтоварване;

-непосредствено натоварване на камион с необходимият тонаж;

-съпровождане до пункта за преработка;

-товарене и разделение на отпадъкът по категории за ефективна и екологична чиста утилизация;

Стойността на услугата се формира в зависимост от обема и продължителност на работата.

Извозването на строителен отпадък се извършва в кратки срокове и е комплексна услуга, съпроводена с всяко строителство или ремонт по време на всички провеждащи се работи. Още като започне да се натрупва строителният отпадък, бригадата хамали  мълниеносно ще реши този неприятен и неудобен проблем. Всички съпроводителни работи ще се извършат качествено и акуратно. Наемайки хамали ще ни струва евтино и надеждно. На щат при тях работят само професионалисти, които вежливо ще изпълнят всяка задача свързана с провежданите строителни работи. Цената на услугата зависи от обема на поръчката и сложността на нейното изпълнение.

Поръчвайки услугата сваляне пеша и изхвърляне на строителни отпадъци е евтино и изгодно с фирма за хамалски услуги. За да се възползвате от помощта на бригада хамали трябва да им се обадите по телефона. Нейните служители ще ви предложат услуга, като ще оформите заявка чрез попълване на форма за обратна връзка. Техните внимателни мениджъри ще ви предложат оперативна високо качествена услуга, която ще гарантира:

-избиране на видът специалната техника;

-оперативно оформяне на всяка поръчка;

-пунктуално решение на всеки възникнал проблем;

-съставяне на план на всички дейности, които са необходими за реализация на вашият проект;

-качествено предложени услуги;

-млада динамична бригада изпълняваща желанията на всеки клиент;

-индивидуален подход при провеждане на работа с всякаква сложност;

Фирмите за хамалски услуги работят с всякакви трудоемки и сложни задачи, свързани с превоз, транспорт и изхвърляне на ненужни вещи и отпадъци, като дават на всеки свои клиент максимално комфортни и прекрасни моменти.

Те ще ви предоставят следните услуги:

-изнасяне на отпадъци;

-напълването им в чували;

-изнасяне/натоварване на камион на чувалите (като теглото им не трябва да са повече от 30 кг);

-извозване на отпадъците според договореностите.