Коя е жената с идеално тяло

2
295
Добави коментар
huligankata
huligankata

Моделката позира без дрехи за своя календар за 2017

Какво е идеалното женско е въпрос, който винаги е вълнувал както мъжете така и жените. Съществува ли златен стандарт? Кой и как решава кои са перфектните мерки и дали те са меродавни за всяко място и време?! В днешно време сякаш е лесно. Момичетата от кориците, манекенки, тв водещи, девойките от конкурси, както и известните актриси, формират визията за това как трябва да изглежда идеалното женско тяло. Но така ли е в действителност? За да поставят точка в този спор учените от университета в Тексас  решават да проведат собствено задълбочено изследване и да открият жената с перфектните мерки. В интересния опит се вземат под внимание дори и такива  детайли , като закръгленост на бедрата, дължината на краката, форма на носа и състояние на косата, елиминирайки претендентките с корекция на външния вид. След  тежък, но безспорно забавен труд учените  стигат до заключението, че идеалното женско тяло принадлежи на Кели Брук .

Коя е Кели Брук

Тя е жената с идеално тяло

Моделът, актриса и телевизионна водеща Кели Брук се оказва жената с най-съвършената фигура в света! Златните размери са: 99-63-91 и височина от 168 см. Британката не само е оглавявала класацията на FHM „100 Sexiest Women“, но  като рекламно лице на марката за дамско облекло Lynx е заработила 1 милион паунда.

Моделката позира без дрехи за своя календар за 2017 година и пускайки  някои от кадрите в социалните мрежи предизвика буря сред почитателите си.  Въпреки, че  видимо е поналяла формите си, това не я прави по-малко сексапилна, смятат феновете й от мъжки пол.

„Аз определено качих няколко килограма, но мисля, че те ми отиват – споделя Кели- Лицето ми изглежда по-добре сега. Чувствам се много по-здрава. По-щастлива съм от всякога.“

Да влезем в леглото й

Джейсън Стейтъм, Били Зейн и Дани Киприани в плен на жената с идеално тяло

Кели е бивша годеница е на ръгбиста Дани Киприани,  а преди него е имала връзка и с актьорите Били Зейн и Джейсън Стейтъм. Знаем това, защото през 2014 г. Брук издаде автобиографията си Close Up, в която напоително се изказа бившите си любовници. В книгата си тя  дори признава, че е удряла с юмрук Стейтъм и Киприани. Към Зейн пък отправя обвинения, че е живял „като в приказка“. „Зейн искаше да изглеждам като момиче на Бонд от 60-те или домакиня от 50-те години. Той ме виждаше по този начин. Почувствах, че трябва да открия себе си, какъв е моят стил. Той сбъдваше фантазиите си върху мен. С него никога не сме имали истински живот. Винаги бяхме като в приказка“, споделя Кели Брук .