Седмична подредба – 30.01 – 05.02

3
373
Добави коментар
gabo
gabo

Седмична подредба – 30.01 – 05.02

Момент на щастие, ти и аз седнали на верандата, изглеждаме двама, но сме една душа, ти и аз. Тук усещаме как се движат водите на живота, ти и аз с красотата на градината и пеещите птици. Звездите ще ни гледат и ние ще им покажем какво е да си тънък полумесец. Ти и аз усамотени, ще бъдем заедно, равнодушни към празни твърдения, ти и аз. Папагалите на Рая ще разтрошват захар, когато се смеем заедно, ти и аз. В една форма на тази Земя и в друга форма в безкрайната сладка Вечност. Руми

В началото на новата седмица ми е едно екзотично на душичката. Явно това е продиктувало желанието ми да използвам Руми оракул като вариант за подредба.

Желая успешни дни и късмет!

Ето и трите варианта за седмични карти

 

 

 

Вариант 1 – Паулина таро

Изтеглените карти са:

Паж пентакли Четворка жезли Колесницата

Избралите този вариант за седмични карти ще са концентрирани в търсене на удобствата през предстоящите дни.

С идея за материална стабилност или придобивки. Паж пентакли на първа позиция говори за нови възможности, които изискват добра преценка на реалността. Може да има вести, документ, които са свързани с поставяне на нова цел, която да води до просперитетни занимания. До повече благополучие и спокойствие в дома. Четворка жели е много симпатична карта. Чудесно време за забавления, веселие, спокойни и щастливи дни в семейството. Когато има повод за празненство.

Колесницата ясно показва, че новините в началото на седмицата могат да събудят желание за поемане на нов път в живота. Или за следване на Своя път в живота. Когато на човек му се иска да хване здраво юздите на своя живот и да следва посоката си.

Последната карта в колодата е Слънцето. Явно получените възможности ще са с дългосрочно влияние. И ще носят добра възможност за реализация. И постигане на личните цели. Този вариант на седмичните карти се оказва много симпатичен за материалните теми и възможността от доказване пред другите.

 

Вариант 2 – Шадоускейпс таро

Изтеглените карти са:

Императрицата Петица пентакли Деветка чаши

 

Много особена подредба. Избралите този вариант за седмични карти може да проявяват повече грижовност в началото на седмицата. Да имт нужда да дават и получават любов и внимание. Да се радват на материалното, на удоволствието от живота. Но в средата на седмицата да достигнат до момент, в който осъзнаят, че ресурсите им – материални, духовни, не достигат, за да задоволят своите желания. Сякаш ще имат нужда от повече. А липсата на това ще носи усещане за загуба, тъга. Бих посъветвала да се внимава при обгрижването на другите. За да не се окаже, че липсите ще са за лична сметка. Това може да донесе усещане за несигурност в материален план. Деветка чаши все пак носи добри вести. В край на седмицата по-скоро ще има обрат в желанията. И ще е насочен към задоволяване на личните нужди. Към възвръщане вкуса към удоволствията, радостите на живота. Но не с толкова алтруистична насока. А към лично задоволство. Ще се върне надеждата, че желанията могат да се осъществят.

Последната карта в колодата е Паж жезли. Жизнерадостен паж, който ще носи добри вести. Вдъхващи ентусиазъм, страст и повече самоувереност.

 

Вариант 3 – Руми оракул

She offers the sacred wine, so drink! Resplendent with grace Al-uzza star of Venus

Руми оракул има доста палаво послание. Избралите този вариант за седмична подредба явно имат нужда да се отдадат на своите изкушения. Да си позволят да излезат от своята зона на комфорт. Да напавят нещо ново, нетипично. Различно! Първата карта напомня, че във всеки от нас има по една дива, пламенна душа. И понякога трябва да оставим настрани своите обичайни решения, за да й позволим да диша – да се освободим от собствения си контрол и да приемаме това, което ни се поднася.

Втората карта подсказа, че въпреки личната неувереност, можем да се изправим срещу страховете си. И да имаме онзи живот, за който мечтаем. Дори да подценяваме своята значимост, то в нас има достатъчно блясък, сила, за да поискаме и получим желаното.

Звездата на Венера е интересна карта. Която говори за хармония между мъжкото и женското. Напомня за предстоящо любовно приключение. Но по-скоро любовта ще е свързана с духовното, не толкова с физическото задоволство. Много хубава подредба. Чудесна за откриване на сродна душа. Ако не за дълъг период, то поне през седмицата може да има усещане за духовна близост с друг човек.

Последната карта в подредбата е последна и в колодата. Merciful mother Jamal деликатно носи своята закрила. И послание, че не е необходимо да пренасяме своите трудности и в следващата седмица. Да преминем на следващ етап – по-приятен и задълбочен, по време на нашето пътуване. Много приятна подредба – от изкушението към справяне със траховете. И откриване на близост в сродна душа.