Свети Валентин – как да изненадаме любимия без да се охарчим. 5 идеи за празника

5
381
Добави коментар
mashina123456
mashina123456

Свети Валентин определено не е традиционен български празник. Въпреки това в последните години става все по–популярен, а това както се очаква е свързано с харчене на пари. Подаръци, хранене навън, кино или друга любима на двойката активност може да се замени с нещо интересно и пестящо средства. Как да се направи един Свети Валентин без да се налага сериозно охарчване?

Е, все пак ако се наложи подобаващо представяне може да се използва бърз кредит или кредит до заплата. Наситеният пазар предоставя много възможности като например безлихвени онлайн кредити или безлихвени бързи кредити.

Ето няколко идейки за по – пестеливо изкарване на Свети Валентин:

Картичка: Ръчно изработена – необходимо е само малко фантазия и подръчни материали – хартия, лепило, ножица, молив. Посланието е оригинално и остава всеки сам да го напише. Дори да не се получи като купена от магазина, все пак старанието е по – ценно. Другият вариант е електронна картичка. Напълно безплатен начин за обяснение в любов не само за Свети Валентин, но и по всяко друго време. Интернет пространството е пълно с картинки и анимирани GIF-чета, които да зарадват половинката.

Бонбони: Лесна домашна идея за шоколадови плодове например. Няколко плода от магазина и един съвсем обикновен млечен шоколад. Разтапя се на водна баня и в него се потапят парчетата плод. После се оставят в хладилника да стегнат. Какъв плод? Ябълка, круша или нещо друго, което е в сезона. За по – голямо удобство плодовете може да се набодат на клечка.

Цветя: Единият вариант е покупка на цвете от магазина. Както на 8-ми март обаче и за Свети Валентин цените драстично скачат, особено тези на розите. Трик за изненада на любимия човек може да бъде изработката на цвете от хартия, но тук е задължително умението за рисуване и фантазията.  По евтин вариант на розата е цвете в саксия. Проверката в интернет може да покаже промоция именно на такива растения в някои хипермаркет наблизо.

Храна: Опция за обяд или вечеря навън е намирането на промоция за ресторант или друго заведение, която да важи за Деня на влюбените. Домашно приготвената вечеря е опция, която работи безотказно. Едно просто ястие сготвено и поднесено на масата в дома пести не само пари. Сладък и вкусен десерт също е добър вариант.

Подаръци: Тъй като това е празника на влюбените личните дарове са доста по – стойностни и оценени. Нещо малко и романтично като диск с любимата музика върши страхотна работа. Същото се отнася и за други подобни неща като мини торта или сладки с форма на сърце, които двойката да си хапне, вино, билет за театър или кино.

Често хората искат да превърнат един празник като Свети Валентин в неповторимо преживяване за половинката си. Някои предлагат брак, други отиват на екскурзия, трети в луксозен ресторант.

Когато парите за тези приятни изживявания не стигат може да се разчита на бързи кредити. Изживяването не винаги се свежда само до пари, а и до спомени.

Един от най – лесните начини за набавяне на пари не само за Свети Валентин, са бързите  кредити. Онлайн кредитите обикновено се отпускат доста бързо, без да се налага вадене на десетки документи. Краткосрочните заеми са още по–изгодни, защото за период от 14 до 30 дни почти винаги няма лихва. Онлайн кредитите са изключително лесен начин за финансиране на всякакви идеи – от домашна вечеря до почивка.

При ползване на такава опция за финансиране на празник е добре да се направи добра сметка за връщането му. За да се ползват отстъпките и безлихвените периоди като тези в кредит до заплата например има определени условия. За сигурен, спокоен и весел празник всеки потребител трябва да знае, че има в себе си сума, достатъчна да зарадва половинката си. В същото време той е добре да бъде напълно сигурен в своите действия за да може да върне заема си.