Любовни талисмани. Как да го накарам да се влюби в мен?

5
466
Добави коментар
elizabethu
elizabethu

Любовни талисмани. Как да го накарам да се влюби в мен?

Без значение колко е важна кариерата на една жена , материалното богатство , доброто здраве , абсолютен комфорт и удоволствие на напълно земно съществуване , всеки от нас може да получи само един щастлив личен живот. Взаимност на чувствата , брака и майчинството – това са главните радости на нежния пол , така или иначе.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции! Но не всеки може да се срещне с бъдещия си съпруг по повелята на негово величество СЛУЧАЯ, небето или поради собствените си усилия. И тогава магията идва на помощ  Днес ще разгледаме  редица талисмани , способни да помогнат да привлечете любовта. Каква е талисман ? Много хора бъркат двете понятия : Талисман и амулет. На пръв поглед , това се равнява на едно и също нещо , но в действителност са налице значителни различия във функционирането на тези атрибути . Така че, какво е амулетът ? Това е  нещо , което помага на собственика си за защита от негативни външни влияния , особено от магически характер. В допълнение, амулета неутрализира негативните емоции , чувства, импулси. Функциите на този атрибут са също да подобряват имунитета и устойчивостта към инфекциозни заболявания.

Какво е това талисман?

A сега да разгледаме същността на талисманa . Той има за цел да подобри положителните черти на характера , като ги принуждава да работят за неговия собственик. Формира обстоятелствата , които максимизират разкрието на  потенциала, присъщи в нашата природа . Но  основната цел на носенето на талисман  е привличането на конкретни  неща ,  който собственикът иска да се облагодетелства.

Talisman Можете сами да си направите талисман, да го поръчате за изработване специално за сав или да си го купите. Въпреки това, във всеки случай , при избор на конкретен талисман трябва да  разчитате на собствените си чувства. Да се дава предпочитание на определен талисман, само защото помага на всички или защото е с  много силна конфигурация  не е необходимо. Само вашата интуицията  е в състояние да даде правилния отговор на въпроса за избор на талисман на любовта.

След като заветната висулка е вече при вас е необходимо да я зареждате . Би било по-добре , разбира се, ако това е направено от професионалисти, но ако не желаете да се срещате с подобни хора а искате сами, можете да го направите. Можете  да зареждате талисмана от четири елемента: закопавате го през нощта в земята ,  след това го потапяте в чаша с вода ,следва поднасяне над горяща свещ  и в заключение – облейте с благовонни масла. През цялото време трябва да мислите за вашето желание .

Или просто да вземе талисмана в ръцете си и прошепнете мечтата си , като се използвате сегашно време . Талисмана може да зареждате със слънчева и лунна светлина. Сложете го на врата си и го носете на нарастващата луна.

Like this:

Like Зареждане…

Related