Описание на талисманите ,Видове талисмани за любов

5
562
Добави коментар
elizabethu
elizabethu

Описание на талисманите  ,Видове талисмани за любов

Има много и различни видове украшения, които правят една жена привлекателна и спомагат за намиране на половинката ви.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Представяме ви списък с някой от най-известните талисмани за любов:

Талисман Венера -той  е олицетворение на римската богиня на любовта, в която компетентност e да е даде едно прекрасно чувство за всички нуждаещи се.

Талисмана прави една жена по-секси , спокойна и в същото време допринася за имиджа на женственост, нежност , отпуснатост . Бива два вида: с образа на богинята от едната страна и тайнствени знаци плюс пентаграма от друга, или едностранно , показвайки само

тайнствени знаци с петолъчна звезда. Можете да носите както решите и от която искате страна.

• Магически любовни анаграми .

Този медальон е с европейски произход , но се отнася до античния период . Той е един от най-силните от серията. Изглежда така, все едно че две сърца се сливат един с друг.

Целта на висулката е отчетлива и ясна – да помогне на собственика да намери другата си половинка т.е. човека предопределен му от  съдбата. Ако дамата вече има приятел , но чувстватата са лишени от взаимност , талисмана ще и помогне . Необходимо е обаче да купите два броя- за себе си и за човека до вас – на мъжът ви ще му се отворят очите и вече ще сте най-желаната.

ЦветеАрабия. Той също така предоставя помощ в намирането на мъжа, а процесът е предназначен единствено за сериозна връзка и хармония в съюза. Талимана води началото си от Океания, и затова е изпълнен със страстни, горещи енергийни тропически страсти.

Дори формата на медальон е чувствена : слети в обятията си любовници . За

да получите лично щастие се препоръчва да се носи талисмана около врата , без

да го махате , докато  мъжът на живота ви не се появи. И когато го намерите и завържете близки отношения,  трябва да  сложите медальона до леглото .

• Сърдечни възли. 

Този талисман е подарък на келтите , същите тези, от където идва руническата азбука. Той е във формата на сърце, чиято повърхност е осеяна с множество линии, преплетени една с друга , без край и начало .

Всички тези зигзагове представляват на първо място непрекъсваемостта  на връзките със сърцето , и на второ място ,  човешките съдби. Бъдете сигурни, че този Celtic талисман неминуемо ще доведе до вас истинската ви любов.

Предпочитаните  талисмани трябва да са от сребро или дърво и да ги носите на кожена връв – така че комуникацията с магическата дреболия ще е най-близо . Успех в търсенето на любовта !

Like this:

Like Зареждане…

Related