Natura Bisse със специални предложения в месецът на любовта

1
246
Добави коментар
eventA
eventA

02 Февруари 2017г.

Февруари е месецът, в който въпреки студеното време сърцата на всички са особено горещи. Сякаш минусовите температури повишават усещането за близост с любимия човек и карат всички да помислят повече за своята красота и излъчване. Обаянието на дамите е все по-голямо, а луксозната козметична марка Natura Bisse Barcelona предлага помощ в грижата за деликатните им черти със специални предложения.

До 14.02.2017 на специална, празнична цена, с отстъпка от 15% ще се предлагат продуктите за домашна грижа DIAMOND WHITE CLARITY TONNING LOTION и HIGH DENSITY LIFT. Освежаващият лосион DIAMOND WHITE CLARITY TONNING LOTION предлага на жената изравняване тена на кожата, нейното изсветляване и омекотяване. Тази изключителна матираща формула с аромат на лавандула възстановява нивото на рН на кожата, подобрява микроциркулацията и намалява трансепидермалната загуба на вода, за да поддържа дълбока хидратация. Екстрактът от нар, дава забележителни резултати и изненадващо сияен вид на третираната зона.

HIGH DENSITY LIFT е продукт, предлагащ формула интелигентни регенериращи съставки, възстановащи загубата на обем в определени зони на лицето като появата на повишена плътност и по-малко видими фини линии. Той съживява и овлажнява кожата, като същевременно подобрява външния вид на контура на лицето.

И за да бъде празничен целият месец, Natura Bisse Барселона има изненада за периода между 15 и 25 февруари – C+C VITAMIN SPLASH и C+C OIL-FREE MACRO ANTIOXIDANT SUN PROTECTION SPF 30 отново с 15% отстъпка за продуктите за домашна грижа.

Със своите защитни, анти-оксидантни, стягащи, хидратиращи и изсветляващи свойства, линията C+C VITAMIN LINE има директно възстановява и предотвратява видимите признаци на преждевременно стареене.

Всеки продукт може да бъде закупен по отделно и до момента на изчерпване на количествата. Всяка дама, която се доверява на козметиката на Natura Bisse Barcelona се чувства като кралица не само в месецът на любовта, а през цялата година.

Natura Bisse Bulgaria във Facebook

Луксозната испанска козметика Natura Bisse Barcelona може да бъде намерена единствено в партньорските СПА Центрове и Салони за красота. Продуктите се предлагат от специално обучени професионалисти и се комбинират продукти за домашна грижа с професионални терапии. Революционер в борбата със стареенето на кожата, марката e представена в България от компанията Esthetic Privilege Ltd. – изключителен представител и на Cosmofrance, Маями (САЩ), Cosmogene S.A., Женева (Швейцария) и Moohan Engineering Group, Сеул, Корея. Компанията доставя на пазара цялата гама от продукти и апарати, необходими в сектора на естетичната медицина и козметологията.