Диети за здравословно хранене и отслабване

10
Добави коментар
nixel
nixel

Какво представлява еднодневната диета:
Еднодневната диета се прилага през ден. В краткосрочен план резултатите от нея са задоволителни. С нейна помощ в дните, в които сте на хранителен режим, бихте могли да свалите от 0.5 до 1 килограм. След всеки ден от диетата следва ден за почивка, в който можете да се върнете към нормалния си начин на хранене. В рамките на деня в който провеждате диетата можете да консумирате единствено диетични вафли и плодове по ваш избор.

Предимства на еднодневната диета:
С помощта на тази диета можете да свалите излишни килограми, без за тази цел да се налага да подлагате организма си на лишения.

Недостатъци на еднодневната диета:
При този вид диета загубата на тегло не е следствие от рационална промяна в хранителните навици. Напълно възможно е след прекратяване на диетата бързо да възстановите свалените килограми.

1. Първи ден
Редувате ден с разрешените за консумация храни с ден на нормално хранене. На всеки час можете да изяждате не повече от 2 диетични вафли (общо около 20 за целия ден). Комбинацията от диетични вафли и плодове води до т.нар. хипокалоричен ефект. Най-добри резултати се постигат при комбиниране на диетата с леко физическо натоварване. Разходките в парка са напълно достатъчни. След изтичане на периода на диетата, последователите й се приспособяват към консумацията на по-малко количество храна. В случай на нужда можете да подновите диетата по всяко време.