АЗ И МОЕТО ДЕТЕ НА РИБА

1
322
Добави коментар
nbozkov
nbozkov

 Скъпи приятели и рибари , от днес стартира едно благородно начинание което ние екипът на „Риболов в България“ ще възнаградим !

 

Състезанието се казва „Аз и моето дете на риба“  Това не е поредната игра в FACEBOOK в която някой някъде печели , а само вие не знаете кой. В това състезание участвате вие и вашето дете !

Всички желаещи могат да изпратят снимка и информация за състезанието на емайл : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  до 1 Април 2017г.

(ПРИМЕР)

Мястото на риболов – река Марица Годините и името на детето – Иван на 13г. Град – Мездра Допълнителна информация (Пожелание) – Прекрасен излет с мама и тати !

 

След това ще се създаде галерия в страницата ни в FACEBOOK и чрез „Like“ ще можете да гласувате за вас и вашите фаворити.

Гласуване : 1 Април 2017г.

Край на Гласуването : 1 Юни 2017г.

 

Снимки които не отговарят на условията, ще бъдат изтрити !

 Условия за участие : Снимката трябва да е направена по време на риболов с въдица в ръката на детето. Може да е обща или само лична снимка. Няма значение дали направена тази миналата или друга година (стига да на е са черно бели 🙂 Няма ограничение в размера на снимката както и в качеството. Децата трябва да са до 18г. възраст.   За победителят сме приготвили страхотна „Mifine Neptune“ карбонова болонеза с голяма чувствителност и здравина. Изработена е от високомодулен карбон като долната секция е със змиевидна оплетка за по-голяма здравина. Болонезата е с  много добър баланс. Много стегната и твърд строй. Снабдена е с висококачествени олекотени SIC водачи с дълги крачета за лесна работа и предпазване от залепване на влакното по бланките. Детайли Публикувана на Събота, 18 Февруари 2017 09:38 Посещения: 355