Подредба „Мечти“

2
368
Добави коментар
gabo
gabo

Подредба „Мечти“

От много време не съм споделяла подредби. Днес музата ми се възроди, пролетно ми е на душата. И мисля за всички мечти, които искам да реализирам.

Избраната от мен подредба е много подходяща за онези моменти, в които сме си поставили цел или имаме мечта. И се питаме как да я реализираме.

Значение на позициите:

Силен аспект. Това е позицията, която показва най-силния аспект на поставената цел или мечта. Това е онзи важен камък, който да се постави в основата и да се гради стабилен план около него.
Спомагателна енергия. Тази позиция показва кой или какво може да е от помощ, за да се осъществи поставената цел. Тази карта може да показва ресурсите, с които разполагаме и ще са от помощ.
Слаб аспект. Това е най-слабата точка от нашия план. Мястото, което ще изисква допълнителна помощ, специални грижи или ще срещаме съпротива в изпълнението на целта.
Какво трябва да се направи.
Какво трябва да се направи. Двете карти на този ред показват какво трябва да се направи задължително, за да постигнем целта си. Какво да сторим, за да имаме прогрес.
Резултат. Последната карта на върха на пирамидата показва какво ще постигнем, ако следваме съветите. Ако картата не съответства на очакванията ни, явно трябва да направим промени на най-ниското ниво на пирамидата, да изменим поставената цел или да модифицираме плана за действие.

Картите на 4 и 5 позиция са много важни. И трябва да се свържат в картите в позиция 1 и 2. За да се види как да се използват силните и помощни енергии за осъществяване на целта. Или как да се намали негативното влияние на картата в 3 позиция.

 

Свързани