Каква е цената за разкриване на ИЗНЕВЯРА от частен детектив

26
463
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

„Каква е цената за разследване на изневяра?“ Това е един от най-често задаваните въпроси свързан с детективски услуги. Искаме да обясним, че ЦЕНАТА за каквато и да е вид услуга е ИНДИВИДУАЛНА !!! Много често получаваме на ел.поща и по телефоните запитване от типа: “Имам съмнение в изневяра към партньора си. Каква е цената?” В този случай ние предлагаме среща на клиента в офисите ни или на място, което ще бъде удобно за провеждане на пълно ДИСКРЕТЕН разговор. На базата на този разговор ние вече сме наясно с проблема на клиента и сме получили необходимата информация, чрез която да определим ЦЕНАТА! Екипите от детективска агенция ФОКС провеждат необходимите действия за разкриване на изневяра :

наблюдение установяване на факти справки на наблюдавания обект социалните му контакти и др. необходими действия за доказателствена информация

След приключване на разследването ние частните детективи, предоставяме отчет на клиента.

В отчета се включва цялата налична информация за наблюдавания обект по часове и дни /къде е бил(a) с кого е бил(a) и кога /…..включително и техничиски -аудио,видео или снимков материал…..