Онлайн каталог за мебели и обзавеждане. Офис мебели и мебелни решения за дома, интериорни и екстериорни решения, презентации…

12
Добави коментар
eliana777
eliana777

 

За гоблените казват, че са тъкани картини. Нещото, което отличава гоблените един от друг, разбира се, е техният сюжет. Качеството на картината е далеч от фотографското, но въпреки това с малко въображение от майстора, гобленът може да пресъздаде чудеса в интериора.

За кухните си много хора избират облеми с натюрморти. Това по принцип не е грешно. Но защо не нарушите правилата като сложите пейзажи? Тези гоблени ще внесат настроение, което пък от своя страна ще се отрази на удоволствието от вкусната храна, приготвена от самите вас.

Гостната е мястото, в което посрещате приятелите си. Затова я декорирайте с гоблени, които най-точно изразяват вашата природа и интереси. Ако сте любител на живопистта – поставете гоблени, копия на известни картини. Ако пък си падате по екзотичните пътувания – девствени острови или морски карти ще ви подходщат.

За спалнят трябва да изберете гоблени с успокояващ ефект. Пейзажи с морета, гора…

Гоблените могат да послужат и като екстериорни декорации. Например можете да украсите вътрешните стени на двора, опрени на къщата ви. Тук тематиката трябва да е свързана с природата.

< Предишна

 

Следваща >