Ако не ви харесва, на 26 март може да ни спрете

4
350
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер посети ж. к. „Струмско”, за да види как върви санирането, което според думите му, някои казвали, че хората не го харесвали.

Ако санирането не ви харесва, на 26 март можете да го спрете, каза в Благоевград Бойко Борисов,

Малко след пристигането му младеж извика: „Не искаме саниране, а работа и заводи.

На което Борисов отвърна: „Край Пловдив има 140 завода“.

„Ние сме в Благоевград,  тук няма, искаме да изкарваме пари”, продължи обадилият се от множеството, който веднага бе обвинен от останалите в провокация. – 

„Като говорите за ценности, защо сме последни в Европа, защо не защитавате българското, заради вашето управление сме последни”, продължи младежът.

„А при тези които управляваха преди нас, къде бяхме, да не би да бе по-добре, нямаше нито пътища, нито саниране, където минат пътищата-идва бизнеса”, отвърна Бойко Борисов.

„Едни блокове се работят както трябва – други не, елате да видите за какво става въпрос, а струва по 15 000 лв. на семейство”, обади се от тълпата бившият кмет на село Бучино.

„Кметът да дойде и да провери”, отвърна Борисов.

Как да дойде, като не можем да влезем при него и да се оплачем, продължиха да се обаждат хората.

 

Наложи се кметът на града Атанас Камбитов да вземе микрофона, за да обясни, че приказки за 15 000 лв. са „опорни точки”, и че за последните 30 години нито едно правителство не е дало толкова пари за Благоевград, колкото това на Борисов. За което му благодари, след като припомни, че в момента се санират 120 жилищни блока.