Ремескар крем при торбички и сенки под очите х8 мл

2
591
Добави коментар
Vasil_Stoyanov_Stoyanov
Vasil_Stoyanov_Stoyanov

Описание на Ремескар крем при торбички и сенки под очите х8 мл:

 

С едно нанасяне на ден този крем на белгийския производител Sylphar спомага за незабавното намаляване на торбичките под очите и заличава появата на тъмни кръгове около очите до няколко минути след приложение. Благодарение на революционната технология EYESYL, действието върху торбичките под очите и тъмните кръгове е мигновенно, тъй като се използва комбинация от глинени минерали и бипептиден комплекс. Това води до силно стягане на кожата, намаляване на задържането на течности в зоната под очите и микро-мускулен стоп. Всички тези действия допринасят за намаляване на подпухналостта на очите и премахване на появата на тъмни кръгове. Продуктът е клинично тестван.

 

Състав на Ремескар крем при торбички и сенки под очите х8 мл:

 

Ремескар крем при торбички и сенки под очите съдържа уникална комбинация от глинени минерали и бипептиден комплекс, която има 3 основни действия:

> Силно стягане на кожата
> Намаляване задържането на течности в зоната под очите
> Микро-мускулен стоп.

Включеният специфичен тетрапептид влияе на пропускливостта на кръвоносните съдове около очите, предотвратява задържането на течности и премахва подуването. Също така, той ограничава и движението на микро-мускулите. Специфичен мултипептид блокира мускулите, намалява мускулните контракции и води до т.нар. „ботокс“ ефект.
 

Запознайте се и с другите продукти от категорията Околоочна грижа. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията „Полезно“. Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да му пишете чрез лайв чата вдясно всеки делничен ден от 09:00 до 18:00 часа, както и да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Начин на употреба на Ремескар крем при торбички и сенки под очите х8 мл:

 

1. Измийте нежно лицето си и подсушете.
2. Изстискайте на върха на пръста си малко количество от продукта – с големината на оризово зърно – по-малко количество няма да бъде достатъчно, а по-голямо количество няма да се абсорбира напълно в кожата или може да причини чувствителност. Това е един от важните фактори, които спомагат Ремескар при торбички и тъмни кръгове под очите да действа правилно.
3. Нежно нанесете крема в зоната под очите, като го разнасяте от вътрешната към външната част с един пръст. Потупвайте нежно до пълното попиване на крема.
4. Не правете гримаси за 2-3 минути, докато продукта изсъхне и се постигне резултат.

С влажна кърпа отстранете остатъка от крема, ако е нанесено по-голямо количество. Измийте ръцете си и затворете тубата след употреба. 
 

> За отстраняване: Нежно измийте третираната зона и подсушете. 
> За под грим: Първо нанесете вашите ежедневни продукти (околоочен серум, дневен хидратант и т.н.) и изчакайте 1-2 минути, докато тези продукти проникнат през слоевете на кожата. След това може да нанесете много тънък слой от Ремескар при торбички и тъмни кръгове под очите върху третираната зона като спазвате инструкцията за употреба. Ако забележите бял остатък, значи сте нанесли по-голямо количество от продукта или не сте използвали хидратант. Отстранете остатъка с влажна кърпа. След като продуктът изсъхне, може да нанесете грим. 

Забележка: Гримовете на маслена основа могат да намалят ефективността на Ремескар при торбички и тъмни кръгове под очите!

Специални указания на Ремескар крем при торбички и сенки под очите х8 мл:

 

Продуктът е само за външна употреба. Да се ​​съхранява на места, недостъпни за деца.

 
Сума
Тегло
Цена на доставка
 

 
Над 40 лв.
до 1 кг.
БЕЗПЛАТНА
 

 
над 100 лв.
до 2 кг.
БЕЗПЛАТНА
 

 
ЦЕНИ НА ДОСТАВКИ
с вкл. ДДС
до 1 кг.
3.60 лв.
 

 
 
над 1 до 2 кг.
6.00 лв.
 

 
 
над 2 до 5 кг.
7.20 лв.
 

 
 
над 5 до 10 кг.
10.25 лв.
 

 
 
над 10 до 20 кг.
12.25 лв.
 

УСЛОВИЯ:

Доставки до адрес:

– Продукти поръчани до 16:00ч. в работни дни се доставят на следващия работен ден.
– Продукти поръчани след 16:00ч. в работни дни се обработват на следващия работен ден и се доставят след един работен ден.
– Продукти поръчани в петък се доставят в събота до 13:00 часа*.
– Продукти поръчани в събота, неделя и в дни на национални празници се обработват на следващия работен ден и се доставят след един работен ден.

*Пратките до по-малки населени места, където куриерска фирма SPEEDY има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответния график.

Доставки до офиси на Speedy:

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на
доставка, в които дa приеме своята пратка. След изтичането на срока поръчката се анулира и се връща
обратно на склад във Farma.bg.

За да се избегнат неволни грешки, всяка поръчка се потвърждава от наш служител по телефона
за контакт, предоставен от клиента.

Ако имате въпроси, моля пишете ни на [email protected]