Френски цигански суинг с Para Hot Jazz в Studio 5

3
440
Добави коментар
musicien
musicien

март 24, 2017

Studio 5 отваря сърцето на сцената си за френския джипси суинг! На 24-ти март (петък), от 19 часа, на нея ще се качат музикантите от Para Hot Jazz. Влади Михайлов (виола), Борислав Илиев (тамбура), Илко Градев (акордеон) и Веселин Веселинов – Еко (контрабас) ще изпълнят пиеси, вдъхновени от Джанго Рейнхард – бащата на френския цигански джаз и неговите музикални диалози с цигуларя Стефан Грапели. Концертът включва както авторски композиции на Джанго и Грапели, така и пиеси от техния репертоар.

Ако сте почитатели на френската култура – не пропускайте да отбележите това събитие в календара си и в края на работната седмица да се потопите в музикалната атмосфера на Франция от средата на миналия век! Харесайте и страниците на организатора и музикантите – Partymusic.bg и Para Hot Jazz – за да научите повече за тях и културата, която представляват!

Билети и резервации: Местата са ограничени – направете резервация на тел: 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5 * music club, защото музиката и изкуството имат значение. Билети се продават и в мрежата на Ticketlogic. ВНИМАНИЕ! Закупеният билет не Ви осигурява седящо място! Резервацията след закупен билет е напълно задължителна!