Какво е New Derma Stick?

1
314
Добави коментар
btrend
btrend

27 сеп.

New Derma Stick е революционен уред за обновяване на кожата. Разработването му е провокирано от най-новите изследвания в областта на дерматологията, които доказват, че множеството убождания на кожата с микро игли провокират естествена регенерция на кожата чрез производство на колаген. Този процес води до възстановяване на кожата и справяне с най-честите проблеми: белези от акне, белези от операции, бръчки, разширени пори, пигментни петна, стрии.

New Derma Stick може да се използва както за терапия за лечение, при която се използва апликатор с 12 микро игли, така и за ежедневно третиране на кожата с вскички видове козметика чрез наноапликатор, което увеличава абсорбцията на кожата, съответно действието на всички кремове, серуми, подхранващи масла с около 10 пъти.

New Derma Stick е уред, който на външен вид наподобява писалка с накрайник с 12 микро игли или нано накрайник, който до сега бе достъпен само в дерматологичните клиники и козметичните салони. Сигурността в действието му и благоприятния ефект върху всички кожни проблеми доведоха до желанието ни New Derma Stick да бъде достъпен за повече хора и  да влезе в домовете ви като част от ежедневната грижа за кожата . Чрез New Derma Stick вие можете да третирате проблемни участъци от кожата си по схема, а след това да поддържате кожата си млада и свежа с козметичните продукти, които използвате, увеличавайки многократно действието им като ги нанасяте с New Derma Stick.

New Derma Stick стимулира естествените възстановителни способности на кожата чрез леко убождане, което автоматично води до образуването на колаген и подмяната на старите клетки с нови. New Derma Stick е естествено средство за регенериране на кожата и справяне с най-честите кожни проблеми.

Третирането с New Dema Stick е безболезнено, безопасно при спазване на указанията за работа с уреда, възстановителният период е минимален и е алтернатива на скъпата козметика и скъпите козметични процедури.

Представяме ви кратко видео представяне на продукта:

 
За какво се използва:

лечение на белези от акне
заличаване на бръчки
заличаване на разширени пори
заличаване на стрии
заличаване на пигментни петна
многократно увеличаване на абсорбирането на козметичните продукти от кожата

Коментари

коментари