Щракнаха духа на Тодор Живков!!!

2
359
Добави коментар

Щракнаха духа на Тодор Живков!!!

Прочутия изследовател на паранормалното и ловец на духове – специален агент Владимир Лисичков, съобщи, че най-сетне е успял да заснеме изключително ясен образ на призрак. Интересното е, че не става въпрос за случаен дух, а за този на Тодор Живков.

Лисичков, който е експерт в областта на парапсихологията разказва, че на 21-и март тази година е бил на снимки за новия си документален филм в Централните Софийски гробища. 

Там специалистът заснел и доста кадри за личния си архив, но докато разглеждал снимките, открил на една от тях, нещо наистина шокиращо – призрак, приличащ невероятно на покойният екс-лидер и велик ловец Тодор Живков (с пушка в ръка).

Лисичков твърди, че досега не се е натъквал на толкова силно изразен феномен и смята в близкото бъдеще да се завърне на гробището с екип английски ловци на духове, с цел да осъществи контакт с Тато.

За повече невероятни, но истински факти, посетете фейсбук страницата на популярното предаване „Досиетата на Влади“ – https://www.facebook.com/dosietatanavladi и новия сайт на шоуто, който се намира на адрес http://dosietatanavladi.webs.com и в него феновете на свръхестественото и на загадките могат да гледат онлайн всички издания на предаването до момента, както и да се регистрират за да не пропускат новите епизоди.

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари