Заснехме призрачната стопаджийка край Ямбол – Ново Шокиращо Видео!!!

1
400
Добави коментар

Заснехме призрачната стопаджийка край Ямбол – Ново Шокиращо Видео!!!

Прочутия изследовател на паранормалното и ловец на духове – специален агент Владимир Лисичков, съобщи, че най-сетне е успял да заснеме изключително чист и качествен образ на истински призрак.

Записът е направен от колегата му, д-р Али Баба Мурад, световноизвестен парапсихолог от университета в Марсилия, който е и асистент на експерта. Лисичков твърди, че на записът се вижда съвсем ясно духът на призрачната стопаджийка, която тероризира жителите на Ямбол от цели две години.

Феноменът е толкова зловещ, че дори опитния учен Мурад е изпаднал в паника и е изчезнал от мястото на явлението. Владимир Лисичков все още го издирва…

Гледайте страховитото видео на собствена отговорност!!!

За повече невероятни, но истински факти, посетете фейсбук страницата на популярното предаване „Досиетата на Влади“ – https://www.facebook.com/dosietatanavladi и новия сайт на шоуто, който се намира на адрес http://dosietatanavladi.webs.com и в него феновете на свръхестественото и на загадките могат да гледат онлайн всички издания на предаването до момента, както и да се регистрират за да не пропускат новите епизоди.