Ексклузивни снимки (18+) от трупа на затворника Горан Горанов. Естествена смърт или попарен?

3
337
Добави коментар
Ivanko
Ivanko

Вижте какво Ви очаква днес – здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева

Обмислете поредното ново начало, обещаващо ви приходи през месеца, а ако поставите началото днес успеха е с вас. Разсеяност ви при разговорите с вашите колеги може да е причина за финансови загуби.  След това трудно ще ги възстановите и виновните ще сте вие.

Подгответе се за рутинни и досадни служебни задължения и липса на емоции в свободното време. Ще се изнервите, заради усещането, че сте лишени от личната си свобода. Деловите срещи и запознанствата на работното място изобщо не са очакваните, а и късметлии от разговорите, които провеждате няма да сте вие.

Вашата емоция надхвърля позволените граници и може да се наложи да изяснявате причината за съществуващите от месеци професионални проблеми. Не мислете, че ще се случи чудо и всичките ви притеснения на работното място ще изчезнат сами. Спорът с вашите началници в този ден ви гарантира понижение или уволнение.

Във ваши ръце е възможността да направите крачката към осъществяване на вашите идеи и да поставите началото на нови задачи. Късметът е на ваша страна, а общуването е полезно за вас. Предстои ви изключително успешен ден. Не се изненадвайте, ако ваши стари познати внезапно се появят отново в живота ви. Не бързайте да им се доверявате.

В деловата сфера разчитайте на рутината. Успехът е с вас. Бъдете внимателни при създаването на нови делови партньорства, за да избегнете бъдещите проблеми. Не е във ваша полза да разказвате за предстоящите си срещи и начинания, особено ако ще поставите началото им преди края на месеца.

Опитват се да ви подчинят на волята на вашите началници, но те няма как да властват над вас. Искате да постигнете важна цел и ще успеете, въпреки тяхното противопоставяне. Въпреки нахалството на вашите колеги и опитите да ви отклонят от избраната от вас посока, успехът е с вас и няма да ви изостави.

Чувствате се уморени, но е добре да се трудите активно поне до обед. Заемете с текущите си служебни задачи, но само ако сте отхвърлили спешните. На работното място ще ви изненадат с допълнителни задължения, които ще скандализират и вашите колеги. Не се ядосвайте следобед ще си почивате в приятна компания.

Овладейте вашето нетърпение и се задълбочете в служебните си задължения. Денят ви носи успех, приходи и интересни срещи, а за мнозина и романтична вечеря. Днес имате възможност да получите подкрепа на идеите си не само от вашите колеги, а и при среща с влиятелни хора, които са оценили знанията ви.

Странна отпадналост е причината да изостанете със задачите си. Не се депресирайте, а осъзнайте, че ще се справите заради добрите условия за работа. Начинанията са успешни. Когато провеждате делови разговор се постарайте да бъдете убедителни и да не противоречите.

Не проигравайте успешното стабилизиране на постигнатото от вас до момента. Трудностите са породени от новите ви делови партньори, които не искат да работят в този ден, както очаквате. Мамят ви и се опитват да ви отнемат вашите пари и проекти. Защитите правата си без да позволявате на други хора да разговарят вместо вас.

Тези от вас, които са натрапчиво активни на работното си място, ще си спечелят неприятели. Обмисляйте внимателно действията си, за да не обидите някой от вашите колеги. Не обиждайте никого на работното място и не проявявайте ината си към вашите делови партньори. Ако спазите това изискване, успехът е с вас.

Всички, които точат зъби за ново професионално поле за изява, да се въоръжат с търпение и най-напред да проучат всички подробности. Днес сте амбицирани да заемете нова професионална позиция, но промените може да се окажат негативни.

Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби