Развиваща Игрова картина по метода Монтесори „Пътуване с влак“

3
298
Добави коментар
Decora
Decora

Ръчно изработена Развиваща Игрова картина Пътуване с влак е създадена специално за вашите деца по метода Монтесори. Като част от Колекцията Decorra Kids, тази текстилна игра впечатлява родители и деца с атрактивните си цветни детайли, удобни размери, форма, практичност и функционалност. 

Увлича детето в самостоятелни занимания, развива фината моторика, умения за залепяне и разлепяне, изучаване на цветовете. Влакчето е направено като пъзел с очертание  къде да се залепи всеки отделен елемент.  Облачето е направено с велкро лепенка, може да се маха, а с помощта на движещите се топчета на лентичките се имитира дъжд.  Жълтото копче на слънцето се откопчава и маха, като с негова помощ детето добива реална представа за времето – облачно, слънчево и дъждовно.

Цялата лицева страна е направена така, че всички елементи се махат и се получава цветна картина от бухльовци. В комплекта има черна дъска, върху която може да се рисува с тебешири.

Размери на картинната игра: А4 – 21 х 30 см.

Благодарение на малката дръжка, Развиваща Игрова картина Пътуване с влак, може да се носи в ръка, да се закачи на стената като картина и да се сложи на поставка. Комплекта включва: текстилна игрова картина от памучен плат с бухалчета, напълно безвредна за детето черна дъска,  ПВЦ прозрачен джоб за съхранение на дъската и цветни тебешири. Дъската се изважда с лекота от прозорчето и се поставя върху него, за да се пише или рисува.

Цветната картина е допълнително подплатена от силконова вата, за по-удобно ползване и красив вид. Всички детайли и елементи са изрязани от плат, подгънати и подшити така, че да гарантират безпроблемна игра и пране при 30 – 40 градуса.

Развиваща Игрова картина Пътуване с влак освен фината моторика, благоприятства когнитивните способности на детето да опознава околния свят чрез игра и учене. Подходяща е за игра от ранна датска възраст до момента, в който детето иска да пише букви, да смята с числа, да рисува и драска. Развиваща Игрова картина Пътуване с влак е уникален креативен детски продукт, който може да се комбинира в тематичен комплект за дете ако добавите други артикули, изработени със същите платове, предмети направени с техника декупаж и др. Предлага се в различни варианти и акценти като: Рибки, Цветна палитра, Моите обувки и дрехи, Светофарът и аз, но може да се направи и по ваш проект и идея.  

С грижа за Вас създадохме специални детски хендмейд картички, за да бъдете уникални при поднасянето на подаръка.

С Decorra всичко има завършен и специален вид!