Мека кукла от плат комплект с дрехи и модни аксесоари

3
592
Добави коментар
Decora
Decora

Текстилен кукленски комплект ръчна изработка, който включва Мека кукла от плат Рали с различни модни аксесоари. Един дизайнерски Handmade подарък за момиче част от Детската колекция Decorra Kids. Весела и забавна, висока 43 см., куклата е изработена от 100% памучни платове с основен цвят жълто и червено. Има комбинация на платове с точки, едноцветни варианти, панделки и дантелки. Има тънки дълги крачета с жълти обувки, които леко се поклащат и огъват при игра. Куклата може да седи седнала, само ако има опора на гърба. Височина в седнало положение около 24 – 25 см.

Екстри на куклата: шапка с широка периферия и панделка за акцент, елегантна рокля с воланче и голям набор от всички страни, гащички на бели точици, втори тоалет от червени прави панталонки и точкова блузка с дълъг ръкав, чантичка с къдрички, жълто портмоне с огледалце и пластмасово жълто гребенче за куклата.

Уникална комбинация на елементи и аксесоари, които могат да се махат, сменят и да става забавна игра. Ширина на кукличката около 24 см.

Лека за носене, винаги е усмихната и готова за игра Мека кукла Рали е идеалното кукленско решение за подарък на всяко момиче. Косата е направена от прежда и освен прическа на опашки може да се правят и плитки, без да има опасност да се разроши косата. Висококачествен Handmade продукт, гарантиращ безопасност и дълготрайна употреба, изработен от 100 % памучни платове и пълнеж от силиконова вата с доказуем произход за качество и безвредност.

Мека кукла от плат Рали с модни аксесоари е подходяща за подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година или друг повод, за декорация на дома, на детската стая, за аранжиране на витрини в търговски обекти за детски стоки, детски центрове, детски градини и др. Може да се комбинира с други продукти, изработени от плат, дърво или други материали, които имат същата тема, мотив или цветова гама като например панер декориран часовник за стена, мини пано декупаж, касичка, калъф за очила, лента, фиба и ластик за коса, картичка и др. Подходяща е за пране на ръка или в пералня при 30 – 40 градуса.

Ако желаете да бъдете неповторими при поднасянето на този чудесен подарък, можете да се възползвате от нашата специална селекция от хендмейд квилинг картички + бонус предложение с примерно пожелание. 

С Decorra всичко има завършен и специален вид!