Краля на гръцката балада на една сцена с Ерос Рамацоти

2
334
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Двамата певци изнасят магически спектакъл под звездите на остров Миконос преди концерта на Андонис Ремос в София

Андонис Ремос излиза на една сцена с италианския си колега Ерос Рамацоти преди своя първи концерт у нас на 4 ноември в зала 1 на НДК. На 27 юли двамата певци обединяват гласовете си за общ спектакъл в сърцето на Гърция, на плажа Псару в Намос. Съвместната им изява е сред най-чаканите събития за лято 2017 на популярния остров Миконос.

Гръцката суперзвезда и Ерос Рамацоти готвят за вечерта няколко дуетни изпълнения плюс репертоар от най-популярните си песни. За разлика от италианеца, който рядко гостува на острова, определяният като „крал на гръцката балада“ е сред най-любимите изпълнители на феновете там.

През годините той е пял на сцената на плажа и с други световни звезди, например Хулио Иглесиас и „Джипси кингс“, както и с прочутите си сънародници с Ана Виси и Михалис Хаджиянис, който неотдавна изнесе два концерта у нас.

Един от най-обичаните певци от южната ни съседка представя на живо и в България емблематични хитове като Lene (Казват), Duo psemata (Две лъжи), Ekripsa to prosopo mou (Скрих лицето си) и Anapantita (Без отговор). Концертът на Андонис Ремос наесен е неговото първо гостуване в София, за което знаменитият музикант пристига по покана на Keen Acts.

Андонис Ремос печели почитатели по цял свят със своя характерен стил, който съчетава традиционни гръцки ритми с поп и рок елементи. Любимецът на Гърция, който понастоящем е жури в музикален формат за таланти, има зад гърба си 10 студийни и четири концертни албума, участвал е в четири компилации и има пет самостоятелни хит-сингъла.

Билетите за концерта на Андонис Ремос в София се продават в бензиностанции OMV, The Mall, Билетен център НДК, клоновете на „Български пощи“ и мрежата на Eventim.bg на цени от 40 до 100 лв.

Като негов фен се слави впрочем дори холивудската звезда Леонардо ди Каприо („Титаник“, „Вълкът от Уолстрийт“ и „Завръщането“, с който спечели „Оскар“), самият той чест посетител на Миконос.

Актьорът често разпускал с яхтата си край острова в компанията на красиви жени и посещава много от музикалните прояви, които се организират всяко лято там. Спекулира се, че може да отскочи да чуе и съвместното му концертно изпълнение с Ерос Рамацоти на 27 юли.

Ерос Рамацоти (вляво) и Андонис Ремос на обща снимка преди концерта си на Миконос

Източник: Keen Acts