Соковарка SAPIR SP 1260 A26, 8 литра, Книжка с рецепти

7
335
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Навигация в публикациите

Соковарка SAPIR SP 1260 A26, 8 литра, Книжка с рецепти

 
 
 
 
 
За по-младите и незапознати наши потребители, ще обясним, че това е уред, който е използван от много години в класическата руска, азиатска и европейска кулинария, за изготвянето на истински здравословен и хранителен сок. Този сок, не може да се сравни в никакъв случай, с хранителните качества и свойства на соковете, които намирате по щандовете на хранителните магазини. Естествения път, по който се извлича и липсата на каквито и да било химически добавки и Е-та, гарантират че соковарката ще направи теб и семейството ти по-здрави, но и по-щастливи, предлагайки ти нещо вкусно, нещо освежаващо и нещо полезно и хранително.
– Соковарка от неръждаема стомана – 8.0 литра
– Подходяща за приготвяне на сокове от плодове, зеленчуци и билки, както и на желе и ликьор
– Извлича напълно хранителните вещества и фибри
– Специално, капсуловано, термо дъно за оптимална топлопроводимост
– Капак от закалено стъкло с отвор за пара
– Подходяща за следните типове котлони: газови, стъкло-керамични, електрически, халогенни и индукционн
Колкото по-зрял е плодът, толкова по-ароматен и вкусен е сокът му. Препоръчително е да смесвате сладки с кисели плодове (ягоди със стафиди или ревен, ябълки и круши с бъз). Захарта, нужна според рецептата, се добавя в контейнера за сок, преди да започне извличането му. Разбърквайте сока преди консумация, за да засилите вкуса му.
Соковете на зеленчуците съдържат ценни хранителни съставки и фибри, като соковете от плодове. Витамините и минералните соли в тях поддържат здравословното състояние на организма. Зеленчуковите сокове са особено подходящи за увкосяване на супи и сосове.
Можете да извлечете сок от смес от зеленчуци и билки във всякакви комбинации. Например от моркови, листа и дръжки на целина, листа и корени от магданоз, лук, домати, девисил и зелеви листа. Или пък от домати, репички, лук, копър, пелин, скилидки чесън, аспержи и коприва. Или зимно зеле, моркови, алабаш, дръжките на целина, праз-лук, домати, рукола, потайниче и хрян.
За да добиеш още по-добра представа, за това как работи Соковарката Sapir ето и няколко рецепти за сок:
(Зрелостта на Ябълката или Крушата е от значение, като е хубаво ако плода те по усрял)
– За добиването на вкусен сок, нека плодовете да са равни части сладки и кисели, или пък по Ваш вкус;
– Измийте всички плодове със студена или хладка вода;
– Отделете семките и дръжките на плодовете, сложете ги в съда;
– В най-долното отделение на Соковарката Sapir сложете чиста вода до три-четвърти количество на отделението;
– В средното чекмедже сложете захарта, която сметнете за необходимо, като следвате инструкцията на соковарката (например 20 до 50 грама на 1 килограм плод при сока за директна консумация, но между 100 и 200 грама за сок за разреждане, тоест сироп);
– В горната тенджера, която е с дупките, сложете нарязаните вече плодове;
– Пуснете котлона (соковарката Сапир може да работи с всички видове котлони – следните типове котлони: газови, стъкло-керамични, електрически, халогенни и индукционни; и изчакайте водата да заври;
– Около 5 минути преди края на процеса по извличане на сок, изсипете ½ литър от сока и с него залейте плодовете равномерно.
– Налейте горещия сок в топли бутилки. Затворете бутилките с гумени или винтови капачки, оставете да изстинат и сложете етикети.
 
– Необходимите пловоде са половин литър сок от ябълки и половин литър сок от трънки;
– Необходимитото количество захар е 1 килограм;
– Извлечете сока от плодовете без да добавяте захар, следвайки инструкциите за соковарка в горната рецепта;
– Смесете ½ литър сок от ябълки и ½ литър сок от трънки с 1 кг захар.
– Кипнете сместа и оставете да кипи за около 4 минути. Налейте в топли буркани с винтови капачки и затворете веднага.
Разбира се, със Соковарката SAPIR може да се приготвят не само сокове за директна консумация, но също така и желета, сиропи за разреждане, сокове и пастюризирани сокове от зеленчуци и други.
Like this:Like Зареждане…
Related

Публикувано на Електроуреди, Kухненски уреди, Smart технологии и тагнато(Brand), Оферти и промоции от SAPIR, Соковарка SAPIR SP 1260 A26, здравословно хранене, здравослово, избор, извличане, изгодни намаления, изгодни оферти, изгодни цени, изпотяване, изцеден, книжка с рецепти, намаления от SAPIR, сайдер, сок, соковарка, SAPIR, SAPIR летни намаления, SAPIR пролетни намаления, SAPIR черен петък. Запазване в отметки на връзката.

Навигация в публикациите