Джинджифилът – мощен съюзник в борбата с излишното тегло

1
328
Добави коментар
biomall
biomall

Джинджифилът и отслабването – да, имат връзка!

Сезонът на летните почивки и изрязаните дрехи тропа на вратата ни, а с него идва време да се погрижим и за фигурата си. Вероятно всеки е в търсене на лесни и бързи начини за отърваване от излишните мазнини, по възможност без много усилия. Истината е, че формулата за красиво тяло е комплексна и включва комбинация от активна физическа дейност, балансирано хранене и достатъчен прием на вода. Но има някои трикове, с които да си гарантирате по-бързи и видими резултати. Една такава хитринка е рецептата ни за чай от джинджифил.

Отслабването с джинджифил е здравословно, бързо и изисква минимални усилия от ваша страна. Всяка сутрин си приготвяйте отвара от джинджифил, мед и лимон, която може да пиете през целия ден на малки глътки. Така ще ускорите метаболизма си, ще се избавите от излишните токсини и ще се избавите от нежеланите мазнини.

Как да си приготвите чай от джинджифил?

Съставки:
/За дневна доза от чая/

1,5 литра вода
3 супени лъжици настърган корен от джинджифил
2-3 супени лъжици мед
1 лимон

Начин на приготвяне

Изсипете водата в тенджера и поставете на котлона. Когато водата заври, добавете количеството прясно настърган корен от джинджифил, който предварително сте обелили и измили обилно с гладка вода. Захлупете тенджерата и оставете сместа да се запази за около половин час. След това пресипете сместа в термос. Към получената смес добавете меда и сока на един лимон. Консумирайте през целия ден на малки глътки или по една пълна чаша на веднъж, около половин час преди хранене.

Как чаят от джинджифил помага за отслабването?

Забързва метаболизма;
Притъпява чувството за глад;
Ускорява обмяната на веществата;
Гори калории;
Ускорява изгарянето на мазнини;
Подпомага храносмилането.

Изпробвайте рецептата ни за чай от джинджифил и се вкарайте в перфектна форма за лятото. Не забравяйте – коренът от джинджифил не е достатъчен, но в комбинация с балансирана диета и спорт, ще направи чудеса с тялото ви!