Офис мебели, мебели за дома, производители и вносители. Търговия с мебели, цялостно обзавеждане, регистрации на фирми от…

9
Добави коментар
eliana777
eliana777

Не е лесно да създадем хармоничен дом. Дом, в който всяка мебел, всеки аксесоар и предмет да излъчва положителни вибрации. Всъщност това е цяло изкуство и не се отдава на всеки от нас.

Правилата са толкова много, че ако тръгнем да ги спазваме всичките, това ще ни се стори твърде сложно и неизпълнимо.

Богатите хора много често предпочитат кожен интериор в домовете си. Но ужасно негативна енергия носят кожите на убити животни. Препарираните животни или насекоми също влошават атмосферата.

В кухнята трябва да фигурират само здрава посуда. Изпочупени чаши или чинии носят само отрицателна енергия. И постепенно изтъняват джоба на стопаните на дома. Подобно е положението с огледалата. Напука ли се огледалото ви, хвърайте го на боклука.

Много внимавайте с маските, най-вече африканските, които се продават свободно в магазините за сувенири. Всяка маска питежава своя енергия, в повечето случаи негативна. А

Африканските божества обикновено са агресивни, а и континентът е известен с магиите си вуду. Тъй че никога не подарявайте маски, нито пък приемайте такива подаръци.

Не дръжте книги с ужаси в спалнята си. Човек е най-слаб и уязвим, когато спи, а съдържанието от книгите облъчва спящия. Неслучайно още от стари времена книгите са били съхранявани в отделни стаи, пригодени са библиотеки.

Съществува вярване, че и картините в дома могат да „оживеят“ в ежедневието на собствениците му. Картина с буря, например, може да предизвика такава и в живота на обитателите на жилището.

< Предишна

 

Следваща >